Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
ајде... дојди на мсн... чекам...
(колку би сакала бакнежов да ти го дадам во живо...
)

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Your Song

My gift is my song
And this one's for you
And you can tell everybody
That this is your song
It maybe quite simple
But now that it's done
Hope you don't mind
I hope you don't mind
That I put down in words
How wonderful life is now you're in the world

Sat on the roof
And I kicked off the moss
Well some of the verses well
They got me quite cross
But the sun's been kind
While I wrote this song
It's for people like you that
Keep it turned on

So excuse me for forgetting
But these things I do
You see I've forgotten
If they're green or they're blue
Anyway the thing is well I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

And you can tell everybody
This is your song
It may be quite simple
But now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words

I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Знам дека овој пост не е за овде ама ајде ќќе го напишам.

Срц ако ти згреши нешто.... има да си го исполнам ветувањето:)

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Добро, што уште треба да направам:insane:

:tesi:​

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Отидов на бања и помислив на тебе си поминав убаво прекрасно милина, се вратив накај дома го поминав куманово и повторно помислив на тебе, сега тука пишувам и пак мислам на тебе:back: убава нок и сладок сон :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Уфф тешко ми иде ама малку сум подпивнат па ќе пишам.

Ми требаш за да ми кажеш да не правам лоши работи повеќе, да не пијам, да не пушам, да не се дрогирам, да не малтретирам невини луѓе по улица.
Ми требаш затоа што сакам само ние двајца да се возиме а не мојте пријатели.
Ми требаш за да не талкам сам по овие проклети улици.
Ми требаш за да ме гушнеш и ми ги избришеш солзите кога плачам.

Сакам да ти ја мирисам косата, да те држам за рака, да те бакнувам, да те носам на места кај што не си била. Доста ми е веќе од авантури и од девојки за една вечер.
Празно ми е без тебе, не се радувам веќе на секој ден кога се будев исполнет само од помислата дека ќе те видам.

Ми фалат љубовните писма што си ги праќавме кога се запознававме-бевме како фрикови во 21 век.
Ми фали твојот мирис и твојот ангелски глас.

Се сеќаваш на тие глупи миризливи мечиња што ми ги носеше,и тие ми недостигаат.
Никој не ме разбираше како ти. Сега кога одам некаде го немам тоа спокојство што го имав кога ти беше со мене.
Сега јас морам да разговарам со сите иако сум интровертен, ти беше центарот на внимание кај и да одевме и јас го обожавав тоа кај тебе. Воопшто не ми сметаше што зборуваше во мое име, така секогаш мислите ми летаа на друго место. Но сега го немам тој комфор сега те немам тебе,и немам за кого да се борам.

Јас сега се мразам себеси што воопшто те имам запознаено.
Не знам дали ќе можам да го пребродам фактот што те изгубив.
До ден денеска се прашувам како ќе беше едноставно да ти кажев дека те сакам.
Но тогаш не го знаев тоа, тогаш не знаев дека те сакам бев премногу збунет на се што се случува околу мене. јас пред тоа не бев заљубен не ја знаев среќата и задоволството што ја носи љубовта. Сега ја знам но сега ја знам и тагата и болката што ми ја создава моево скршено срце.

Тогаш не знаев и немав храброст, но сега имам и сега знам.
Затоа ќе кажам ТЕ САКАМ.

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Sakam da sum sega do tebe (dobro ne bas sega, posto pretpostavuvam spies) i da te cuvam,mazam,lekuvam.......... Mnogu mi e zal sto si mi bolnicok, ama taka ti e koga ne se pazis. Ajde milicko ozdravi pobro, pa te cekam da se vidime.
btw milo mi e sto go ispolni vetuvanjeto. Srce si mi:back:

С

Сатори

Гостин
Ти се лутам...не си ти крив, знам...ама...
Не се лутам всушност, на сама себе си се лутам.
Сории... :(

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
6 саат сабајле,а јас сум будна и пишувам на темава...можеби зошто вчера заврши еден период во мојот живот кој никогаш нема да го заборавам...7 месеци со тебе...иако викав дека се што има почеток има и крај,никогаш не помислував на крајот и во никој случај не бев подготвена за него,а очигледно требало да бидам...
толку лефтерно дојде,кажа еден куп бесмислени лаги,кој што постојано ги кажуваше и мислеше дека ти верувам...а никогаш не беше така,само ќутев бидејќи те сака(сега незнам што да пишам в или м...нека остане празно)...знам дека немаше врска таткоти со целава ситуација,туку од моментот кога отиде во охрид ја имав онаа глупава ебана интуиција што за жал секогаш до сега се покажала вистинита и понекогаш се мразам себеси зошто ја имам,али овој пат ја игнорирав,мислев дека претерувам и дека само ми фалиш и затоа така се осеќам.Се врати,не беше баш исто...не беше исто во изминатите месец дена,меѓутоа сега беше поразлично,почна да збориш за некоја си Ксенија,која наводно се смувала со другарти:tapp: во тој момент знаев дека се ближи тоа што се случи вчера,осетив дека те губам беше само прашање на време...
во врска со љубовта сакам да ти кажам само...фала за изминатите 7 месеци,бев неизмерно среќна,неможам да те мразам за тоа што го направи и не сум воопшто лута или гневна а можеби треба,но неможам да кажам ни дека те сакам...ти посакувам се најубаво во животот,ти посакувам да ти помине овој глуп период за кој тврдиш дека е една од причините за крај,ти посакувам да успееш во тоа што си го имаш наумено и ти посакувам да осетиш љубов како онаа што ја осеќав јас и да заврши со среќен крај...
уште еднаш за крај:
те сакам сонце...Тао...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Дојде неочекувано... веројатно сеуште спиев, гол на креветот. Дојде со ветрот и со ладното пиво.

Ме легна во кревет, ме држеше два дена... не можев да станам. Но, конечно се одморив. Заради тебе се боцкав...и лапав некакви табли во уста. Ама вредеше....

Те сакам моја гнојна ангино. Се гледаме во февруари.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Сакам да те однесам на едно романтично место...у 7ца:)

С

Сатори

Гостин
Те мразам.
Не сакам да те видам.
Те сакам, ама не е важно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom