Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Ти ри ри ри ри ри ри, ти ти ти ти ти ририририри тир ир тири тир ир тир ри тиририр :) там там там тарарам там там там тамтам тараарам тарарам :)
ритамов ги кажува мојве емоциии ... иако се малку измешани и тие знаат што сакаат :) а те сакаат тебе или можеби не ??? :)

рарарарарарарам тарарарарара парарарапра рарарапрарарарам.. тиририририрр ри ри ри ри РИ РИ РИ РИ тиририрааамаааааамммммммм раааааааам раааааам.... :)

рефренот :

Ма само опуштено опуштено биче твоје што е њено :vozbud::vozbud: опуштено опуштено биче твоје што е њено само дај ми jош мало временааа :je::love1:

па каже :
Sto posto kad si s njim ti mislis na mene
sto posto kad me vidis uvek zaplaces
ma ti si s njim samo iz ciste dosade
sto posto volis me, to mrzis najvise :) ajmo veselo veselo

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
си ветив...нема веќе да пишувам на темава,го прекршив ветувањето...си ветив,ќе се потрудам да не мислам толку на тебе..shocking ама и тоа ветување го прекршив...вчера цел ден ги имав сите мои другари и другарки околу мене,и сватив колку тие луѓе ми значат и колку ме сакаат,во моментот коа дознаа дека ми е тешко сите се нацртаа кај мене...толку убаво се осетив...
и незнам дали беше знак,судбина или ватевр,требаше да одиме во парк ама јас несакав (незнаејќи дека ти си таму) коа подоцна се чув со другарите кои после тоа дојдоа кај мене и ми кажаа дека си таму и ми кажаа дека си и ТИ таму се подзамислив,можев да дојдам ама...и неможев...највеќе ме здоболе коа ми кажаа дека и ти си бил мрење а знам дека тоа не е ради мене....:icon_frow

С

Сатори

Гостин
Ахххх....те сакам премногу знаеш ли ти тоа?
Ма знам дека знаеш...
Сонце мое...:back:

K

**KukLi4ka**

Гостин
Добро бе,што е со тебе?..крени телефон,јави се,некој те мисли ...:(

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Денеска ти го слушнав гласчето но тоа ни приближно не е доволно да ми го ублажи чувството кое ме надвладува додека не си покрај мене:back:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Денеска претпоставувам не престанам да икаш.. хехе само ти си ми во глава бе... и аман овие пеперуткиве веќе досадни се.. ама ако,нека седат... леле колку ми е жал што нема да излезам вечер,нема да те видам.. а до утре вечер има мноооогу! :(

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Не на претпоставениот начин, но те сакам, си знаеш.
:) 00:00
Morning star...

N

NaSTy`G|rL

Гостин
Те сакам ?! Не, не, не те сакам .. Или те сакам ? Не знам .. Но, не можам да не мислам на тебе

S

Stef Bachatero

Гостин
I uvjek svecano obecam,a znam da lazem u sebi,da cu prestati da se secam,ova je posledna pesma od tebi.Koga ljubovta e mrtva,i zarot e izgoren,se prasuvam kako da go vratam toj plamen.Zemi skorce i pak zapali go.DA taka da bese lesno.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom