Nemozam da ja izdrzam ovaa bolka koja me poluduva,cuvstvuvam deka se raspagjam,srceto mi se kine na parcinja,me ubiva samata pomisla deka denes na datumot koj trebase da go proslavime nie pominuvame niz ovoj kosmar.I seto toa zaradi mene.Kako samo mozev da bidam takva glupaca?Se ponasav kako 10 goisna tinejdzerka.Na sto licev?Tie ispadi,glupavi prasanja,davenja.Kako samo mozev da ja kazam taa prokleta recenica?Kolku malku e potrebno za da se srusi toa sto sme gradele 5 meseci.Se da se raspadne kako kula od karti.Iako ima edna mala nadez.Ke te cekam da se javis,samo toa sakam da go znaes.Sekogas ke bidm tuka za tebe.No,najtesko mi pagja sto neznam na sto sme.Dlaboko vo dusata se nadevam deka dobro ke razmislis za nas.Mislam deka sekavanjata na ubavite momenti koi gi pominavme zaedno ke ni ovozmozat da si dademe vtora sansa,zatoa sto definitivno smetam deka ja zasluzivme.Samo nemoj da mi kazes deka e kraj.Toa ne bi go podnela.Da se sluci toa zaradi nesto drugo,mozebi i ke svatam,i bi mi bilo polesno.A vaka,da znam deka zaradi mene se propadna vo voda.Ne bi go preziveala toa.Ne,posle se sto pominavme zaedno.Ne rekol zaludno nekoj "Kako sto sam ke si iskopas dupka i ke propadnes vo nea,nikoj nema da ti iskopa".Se sama si napraviv.No,neznam kako da ti dokazam deka sakam da se promenam.Ke napravam se samo da bideme zaedno.Koga nesto cvrsto ke resam si stojam na zborot.Mora da se promenam,zasto i sam kaza takvi raboti veke nemozes da toleliras.Kako da ti pokazam deka sum se promenila koga ne mi davas sansa za toa?Sega ostanuva samo da cekam,vremeto ke pokaze sto ke bide,a jas iskreno se nadevam deka pak ke bideme zaedno i toa vo najbrzo mozno vreme i deka ke bide podobro od porano.A do togas ostanuva da ziveam sama so svojata bolka,da se davam vo solzite koi sama gi pobarav i da gi stisnam zabite za da mozam da go izdrzam ova.Te sakam najmilo i znam deka i ti sakas da prodolzime i da bideme zaedno.Da ne bese taka ke mi kazese uste odma deka veke ne sakas.Pa kolku raboti mi imas prosteno,niz kolku raboti pominavme,ke go prebrodime i ova.Se nadevam deka ova sto go pravis e eden vid kazna,za drug pat da izbrojam do tri pred da kazam nesto.Znaes deka ova strasno me povreduva i sakas ovoj period da mi dojde pamet pretpostavuvam za da vidam sto moze da izgubam.Ako e taka milo mi e radi toa,zosto toa znaci deka se boris za nasata vrska i sakas da opstane.A ako ne....... neznam sto bi pravela togas.Neeeeee.Nesakam ni da pomislam deka pricinata bi bila jas.TE SAKAM NE ZABORAVAJ:back: