Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Не можам да те заборавам.
Иако сум во прегратките на друг сепак моите мисли се посветени на тебе. Што има толку посебно кај тебе? Што е она што како дрога ми навира во крвта и не ми дава да те искарам од мислите?
Не знаеш колку ме боли кога гледам дека ти не си среќен со Неа...Кога гледам дека јас не можам да го сакам Него...
Не знаеш колку боли помислата дека јас и ти би биле совршенство.
Не си свесен како ми се кине срцето секој пат кога ти поминеш покрај мене и ме погледнеш со тој наивен поглед. Никој нема таков поглед. Никогаш нема да ги заборавам тие очи.
Ми затреперува душата кога се поздравуваме како да сме стари пријатели, а потоа се оддалечуваме еден од друг со други личности во нашите прегратки.
Зошто мора љубовта толку да боли? Зарем тоа по дефиниција е така???

Сакам само да знаеш дека сите солзи, сите зборови, ветувања....Сета горчина ја заборавив.
Сега остана само надежта. Надежта дека некогаш и негде пак ќе бидеме заедно.
И за крај ти ги кажувам оние 2 волшебни збора кои ги немам кажано никому до сега. Мислам дека ти си оној вистинскиот кој треба да ги чуе.
ТЕ САКАМ !

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Јао љубави... :wub: Наравно да да. :girlinluv:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не можам да објаснам зашто...зашто се чувстувам толку заштитено во твојата прегратка...:back:

Член од
23 мај 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
Zlato ti si najprekrasnoto sustestvo na planetata sto najmnogu si go sakam neznam sto bi pravela bez tebe ama znam deka nema da se sluci nisto sto ke ne razdeli bidejki znam deka nogo me sakas ama ne poveke od mene:):):back:

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
Znam deka si povreden poradi moite zborovi,poradi moite postapki...i edno izvini po koj znae koj pat ne bi imalo nikakvo znacenje.Ne sum jas losa licnost..jas sum samo zbuneta i izigrana od strana na zivotot.Mi nanesoa mn teski udari od koi uste potesko se zakrepnuva...Ama ne se plasam.A znaes zosto?Zosto te imam tebe ljubov moja.Kolku i da sum nekogas surova znaj deka nikogo vo zivotot ne sakam kako sto te sakam tebe.Me imas vo celost..i ke imas duri si ziv.Jas da te napustam nemozam..zasto bez tebe zivotot mi nema smisla.Ona sto nie go imame retko koj go ima.I moram da naucam da go cenam toa.Moram da se promenam i da go osavam minatoto zad mene kolku i da e tesko.Moram da ja prebolam negovata smrt,moram da zaboravam na bolkata bidejki veke ne e so nas i da prodolzam ponataka kako i ti.Moram i znam deka so tvojata ljubov ke uspeam da podvlecam nova crta,da svrtam nov list i da pocnam nanovo so zivotot.Ti vetuvam nema poveke vaka da se odnesuvam.Ke bides sreken pokraj mene kako sto bese nekogas.Ne zasluzuvas za nesto za sto ne sme krivi da stradas.Povtorno ke vidis nasmevka na moeto lice,povtorno ke osetis toplina vo mojata pregratka,i strast dopirajki gi moite usni.DENESKA E KRAJ NA MOJATA TAGA I BOLKA A POCETOK NA NASATA SREKA I NOV ZIVOT.te sakam milo moe

P.S:angelce moe,kade i da si tamu gore ne zaboravaj deka mama e sekogas so tebe i te nosi vo srcetobebus

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
те љубам мило, и покрај тоа што ме игнорираш!
п.с. провери си мејл.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Te vidov vcera i celata se zagubiv, nemozev nisto da kazam a kolku sakav da ti kazam barem nesto, ama nemozev, i si zaminav drugarce moe

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Те посакувам,сакам да си ми во прегратка и да те бакнувам....

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Те молам немој да бидеш ваков.И мене ми се плаче.Те сакам!Побрзај!:(

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Колку само прекрасно.....:icon_conf:sport2:

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Животов е суров, ама ти испуши ми го куров!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom