Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
.... секој ден, се повеќе и повеќе ...
Те сакам!

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Значи можело а биде како што требааааа...само треба да се има желба.Сега што?Знаеш дека ужасно многу те сакам....

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
сакам да ти кажам дека...сеуште те сакам...сеуште се топам кога ќе те погледнам во очи...леле зошто не можам да те извадам од мислите, од срцето...од душата !!! зошто не можам да го вперам погледот во некој друг...зошто молам за трошка љубов од тебе а не сакам да ја примам љубовта што ми ја нудат :( секогаш ќе бидеш дел од мене и покрај тоа што ти никогаш нема да ме засакаш...и покрај тоа што никогаш нема да бидеме заедно...Јас те сакам, те сакав...и ќе те сакам секогаш...Ти си мојот неостварен сон...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ми текнува дека вториот ден откако раскинавме на заебанција (или не) ми кажа дека највеќе од се ти е жал за Ивана, си му го скршил срцето на девојчето... Па... Жал ти е сега за моето срце?

Не се труди да одговараш, прашање за размислување е ова.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Vo vrska so ljubovta sakam da ti kazam deka navistina mnogu, mozebi i premnogu te sakav i za prvpat bev spremna na se, za prvpat pocuvtvuvav tolku novi nepoznati nesta i bev zbuneta poradi toa...zbuneta poradi se :pipi:
Vo vrska so ljuovta sakam da ti kazam i deka te sakav kako sto ja sakash ti sega taa licnost... samo sto nikogash nema da go imam onie sto go imate vie dvajca so tebe...
Vo vrska so ljubovta sakam da ti kazam deka go svrte tekot na mojot zivot, me nasoci kon skroz drug pravec, me stavi pred tolku nedoumici...
I te nemam videno, i ne mislam na tebe koklu sto znaev jas da mislam, i cuvstvuvam nekoj napredok vo moite napori da te zaboravam, a sepak koga ce se spomne LJUBOV, jas vednash pomisluvam na tebe. Teshko e.... No ce prodolzam. Sto da pravam, zivotov e takov, sekogash pravi da me izneverat najbliskite licnosti...

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...where love goes , when love dies...only heaven knows.

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
Гледаш дека се може да биде убаво? Се надевам вака ќе остане засекогаш...
Ми требаш сонце мое! Mwahhhhh..backi za tebe

S

Stef Bachatero

Гостин
Samo ona znae sto cuvstuvam za nejze i ja cuvam kako macence sto ceka ljubov da bide skroteno

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
I needed some time off...I am still not sure...but,...I hope one day I'll be totaly sure...cause...you gave me mixed emotions..like I dunno...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
љубов... те молам прости ми! можеш да ми простиш, со тоа ке ти биде и на тебе подобро и на мене...
аман! не сум егоист! едноставно некам повеке да се повредуваме... те љубам!
п.с. зошто мора да поминуваме низ вакви периоди кога и самата знаеш дека некогаш ке сме пак заедно... ние намсто да ја зацврстуваме нашата врска ти обратен процес правиш...
тоа вчера вечер беше резултат на гневот собиран со недели... не те обвинувам, но сепак мораш да ми веруваш дека не сум направил таква гадост!

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Under my umbrella:back:

P.S.Баш си сладок кога си наврнат.:kesa:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Знам дека е тешко човек да ме разбере, понекогаш (како на пример сега) и јас самата не се разбирам :lud:. Ама барем обиди се.
Или едноставно, само биди покрај мене и сакај ме.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Не дека се заљубив ама запознав многу фино девојче ко се враќав од скопје ( едно големо ФАЛА до другар ми славчо шо ми ја продаде картата за со комбето :cuc: имаш частење ко ќе дојш струга ) не можам да се сетам како се викаше зш ко станав од спиење ми кажа како се викаш а ја од роџење си сум изгубен :smir: ама вчера ми беше супер ... ај ко ќе те запознам со некој другар ќе го кажиш името пак и овај пат ќе запамтам ... моментално во телефонов пишит Марија (то име ми се бендиса во моментот ) па се гледаме вечер :back:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
не најискрено неможам да те извадам од глава....
само ми смета тоа што понекогаш ти смета тоа што сум, и јас тоа го сваќам како да не ме сакаш за тоа што сум...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom