denes e 02.06.2007
negoviot rodenden,a toj e sepak so druga.I sega jas talkam vo minatoto i se obiduvam da razberam zosto nekoj moze da e tolku surov,da povreduva....se navrakam vo onie detski denovi koga se bese so vkusot na sovrsenstvoto.zosto se morase da se pocne i da zavrsi bez prizica?zarem tagata moze da se pobedi?kako sega da ne ja cuvstvuvam,koga ke se setam na tvojot lik,spomen?kako mozese da veruvas na onie sto bezmilosno te lazea,a ne mi veruvase na mene koja ke go dadese i zivotot za tebe.znaes li kolku me povredi? kolku me ponizi ne navredi za toa soto ne mi veruvase.eve jas ti zboruvam,onaa koja ne znaese za stop koga bese ti vo prasanje.sega sum ocajna po tvojot glas.vcera te cuv kako pees na edna zabava.tvojot glas me pogodi tolku mnogu,ja otvori ranata vo dusata za koja mislev deka pominuva.solzite poleka mi tecea po liceto dodeka ti peese za druga.nea ja mosese vo mislete,za neana site zboruvase,i ne se svrtuvase nanazad za da vidis sto ima zad tebe,sto napravi od mene.edna dlaboko povredena devojka koja se trudi da izleze od laverintot na lagite koj ti i tie okolu tebe go stavija okolu mene.veke nemam zborovi...........solzite vcera i denes kazuvaat za mene i za mojata dusa.site sto me pregrnuvaa gi sporeduvav so tebe na site im velev dekae nevozmozno nekoj da te zameni,deka sekogas ke se sekavam na onoj pogled kojsto prosto me ubivase