Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
zarem si tolku zasluzen... zarem po se sto mi napravi se uste imam "sili" za da patam po tebe... i sama se prasuvam kako moze da mi bide tesko posle toa sto go napravi... znam deka de sakam premnogu ama zarem tolku mnogu sto nikako ne mozam ni minuta da te izvadam od pamet i pokraj se toa sto se desi?!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Те сакам, љубам, обожавам, посакувам, не можам без тебе!!!:vozbud:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
I don`t want to be with you forever!
I need to be with you forever!
And,baby I wouldn`t cry if you walked away......
...I would die!...

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
I miss you ... I need you ... More and more .... each day ... I love you ... more than words ... can ever say.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Те љубам мило, вчера прекрасно си поминав... се надевам вечер уште поубаво ке си поминеме и покрај тоа што ке бидеме многу помалку време заедно...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Мило денес те изнамачив многу,те изнашетав...фала што ми правеше друштво:back:

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
...знам..не се секирај знам дека сум ненормална ама за тоа треба храброст...а баш јас најдов:)тоа е таква си ме нашол:)

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Ме разочара. Ме изненади. Не мислев дека си таков. А токму кога мислев дека се е најубаво....

Знаев дека е предобро за да биде вистинито.

Член од
26 јануари 2006
Мислења
30
Поени од реакции
0
denes e 02.06.2007
negoviot rodenden,a toj e sepak so druga.I sega jas talkam vo minatoto i se obiduvam da razberam zosto nekoj moze da e tolku surov,da povreduva....se navrakam vo onie detski denovi koga se bese so vkusot na sovrsenstvoto.zosto se morase da se pocne i da zavrsi bez prizica?zarem tagata moze da se pobedi?kako sega da ne ja cuvstvuvam,koga ke se setam na tvojot lik,spomen?kako mozese da veruvas na onie sto bezmilosno te lazea,a ne mi veruvase na mene koja ke go dadese i zivotot za tebe.znaes li kolku me povredi? kolku me ponizi ne navredi za toa soto ne mi veruvase.eve jas ti zboruvam,onaa koja ne znaese za stop koga bese ti vo prasanje.sega sum ocajna po tvojot glas.vcera te cuv kako pees na edna zabava.tvojot glas me pogodi tolku mnogu,ja otvori ranata vo dusata za koja mislev deka pominuva.solzite poleka mi tecea po liceto dodeka ti peese za druga.nea ja mosese vo mislete,za neana site zboruvase,i ne se svrtuvase nanazad za da vidis sto ima zad tebe,sto napravi od mene.edna dlaboko povredena devojka koja se trudi da izleze od laverintot na lagite koj ti i tie okolu tebe go stavija okolu mene.veke nemam zborovi...........solzite vcera i denes kazuvaat za mene i za mojata dusa.site sto me pregrnuvaa gi sporeduvav so tebe na site im velev dekae nevozmozno nekoj da te zameni,deka sekogas ke se sekavam na onoj pogled kojsto prosto me ubivase

С

Сатори

Гостин
Срц...аххх...ме правиш среќна....претерано среќна.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
ААаа ти дојде паметот а, секако дека ти дојде откако морав се да ти нацртам. Сега сфаќаш дека глупаво се однесуваше а?
Ветив дека ќе заборавам (барем ќе се обидам) иако тешко ми оди.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
poooooo pooooooo naj naj loso e naj naj maler so sum :(

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
:wub:
И немам право на нас
И немам право да те сонувам
И сепак цела нок секој миг до мене си
И немам право јас на нас
и немам право да те оставам
и сега секој миг до мене постоиш
:wub:

С

Сатори

Гостин
:love2:
...~Се знам кога лажеш ти, се знам зошто постоиш, ти си она што јас го знам и пред било што да откријам~...:pipi:
...~Се знам кој си и каков ти си бил, се знам дека никој не е крив, се знам и пак ти верувам~...:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom