Знаат гнасите дека кроток народ сме,затоа вака играат курот.Кај и да е, мислам народот ќе почне да си ја зима правдата во свои раце. И тоа со право.
Sekoe cudo za tri denaКај и да е, мислам народот ќе почне да си ја зима правдата во свои раце. И тоа со право.
Ма и 10нека се ке ги прележам ама нема мирно да ги оставам да спијатАко животот во тоа државиче вреди 2 години, што го спречува таткото да му упуца куршум во чело и на судијата и на сторителот?
Како родител сериозно се прашувам ова. Да е мое дете, око не ми трепнува, за две години ќе ги прележам.
Ja pozadi/pokraj avtobus ili kamion se mocam. Mnogu nepregledno auu. Nisto ne se gleda. Mora pazenje.Зошто се запира/успорува покрај застанат автобус...
Помислив прво дека си застануваш крај бус и камион и таму мочаш, си викам што е работава у пм...Ja pozadi/pokraj avtobus ili kamion se mocam. Mnogu nepregledno auu. Nisto ne se gleda. Mora pazenje.
Ednas vaka ke umrev, i nikad vise. Pred avtobus ne iskacam ako ne e pregledno.
Метафорично го кажав. Стварно не гледам од нив ништо.Помислив прво дека си застануваш крај бус и камион и таму мочаш, си викам што е работава у пм...
Сфатив од страв демек се подмочуваш, се е во ред. Да си пазиш и во иднина.