Војната на патиштата

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.016
Поени од реакции
36.061
Тоа е како за црњово да извештачат дека не удрил во ниедна кола, и дека уствари погрешен човек е уапсен.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
215
Поени од реакции
486
А од каде испадна тоа за 130 освен претпоставки и проценки од очевидци?
Pa isto muabeti
Neli sega e ova prvo oficijalno? Dosega samo od ocevidci, koj vika 130, koj poveke..
Кога двете страни ќе приложат свое вештачење, судот може да побара да се направи супер вештачење и кога ќе донесе пресуда ќе го земе предвид како најрелевантно.
Jasno. Fala. Mislev neso spec se pravi poso nemame ni oprema sigurno..

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.016
Поени од реакции
36.061

Според информацијата од МВР, во пешакот удрил автомобил, управуван од Б.И.(24) од селото Грчец, скопско.
Пешакот е тешко повреден и пренесен во Градската болница „8 Септември“.

Извршен е увид на местото на несреќата.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.791
Поени од реакции
11.972
ви реков дека Пежо нема логика да развие 130 од Ленинова до Силбо. Да беше некоја ламја Ауди А7 вероватно, али ова, тешко.
Hdi неможе да развие толку брзо? Немаш возено а нит се имаш возено во пежо очигледно

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.178
Поени од реакции
5.977
Според мене да, очевидци кажуваа дека пребрзо возел
Сигурно има разлика од 91 до 120 пример
Се спомнува дека може да добие максимална казна од 20год ама ете на крај разликата во брзината може да биде пресудна да добие 5год помалку, па ке му намалат и за добро однесување, за каење и оп за помалку од 10год ке си продолжи со животот на слобода
Физички? Можеби.
Психички? Никогаш. Ќе биде вечно пореметен откако ќе ги помине своите најдобри години во затвор.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.312
Поени од реакции
13.394
20 години најсвирепине убијци добиваат кај нас.
Овој теорија нема над 10 да јаде.
за лепо понашање уште 3 години надоле,па додај дека ако убаво подмачкаат ќе има шанса да иде само на спиење у идризово и така...

Е сеа ако има малку совест и разум во главата и ја мислам дека засекогаш ќе му биде уништен животот.
Имам пријател во обвинителство,ми збореше за дечкото што ја утепа Викторија кај сити мол,ми вика - овој и одма да го пуштиме скроз му е летнат паметот,враќање нема.

За Васо,живи били па видели.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.417
Поени од реакции
5.659
Hdi неможе да развие толку брзо? Немаш возено а нит се имаш возено во пежо очигледно
Збориме за ново Пежо плус, ако е хибридот до 100ка развива за 7 секунди.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.759
Поени од реакции
43.741
Peugeot 207 I 5-door Hatchback Urban 1.4 MT — acceleration from 0-100 km/h. 14.5 sec. The top speed is 167 km/h

Член од
14 октомври 2021
Мислења
215
Поени од реакции
486
IMG_6998.jpeg Празнично.. не е секогаш до државата, рака на срце. И на МВР на Фб имаше баш фатиле пијан вчера со забрана за возење. Треба изгледа одзимање и визило со се возачка. Сам ако не ти светне друже.. па и пијан. Како ви се вози пијани не сфаќам. Нит гледаш убаво, нит размислуваш добро.

Член од
28 март 2025
Мислења
30
Поени од реакции
43
@Ron Burgundy moram da ti kazam, ti si najgadno stvorenje na forumov. Gnasa.
Koga se sluci pozarot pred 2 nedeli, imase napisano sarkasticno za Andrej deka toj prv kidnal.
A toj izgorel vnatre, neka mu e lesna zemjata.
Treba da te baniraat od forumov za toa sto go napravi.
Gomnojadac. Da te ebam vo usta

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.759
Поени од реакции
43.741
Греота тој, 90 возел. Го наместија медиумите за убиството.
Автоматски споено мислење:

@Ron Burgundy moram da ti kazam, ti si najgadno stvorenje na forumov. Gnasa.
Koga se sluci pozarot pred 2 nedeli, imase napisano sarkasticno za Andrej deka toj prv kidnal.
A toj izgorel vnatre, neka mu e lesna zemjata.
Treba da te baniraat od forumov za toa sto go napravi.
Gomnojadac. Da te ebam vo usta
брат. Ти тврди вештак 90 било, вие 120. Факт за вас е научна фантастика. Вашите гомна испливуваат на површина што ги тврдите и ви смета. Е сеа шо да ви правам јас.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom