- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 220
- Поени од реакции
- 490
Кој вештак бе. Гледаш неговите го извадиле сто пати од гомна. Сам се има фалено. На кој вештак веруваш? Па и 90, малце ли е? 50 е дозволено.
Мене тоа гомце не ме занима уопште, не па да го бранам. Муабетов беше само за брзината кога се расправавме порано и ви велев дека имало време за реакција.Кој вештак бе. Гледаш неговите го извадиле сто пати од гомна. Сам се има фалено. На кој вештак веруваш? Па и 90, малце ли е? 50 е дозволено.
А ти стварно веруваш дека возел со 91?? Не 89, не 90, туку 91 замисли.Мене тоа гомце не ме занима уопште, не па да го бранам. Муабетов беше само за брзината кога се расправавме порано и ви велев дека имало време за реакција.
Не сум во тек. Сериозно ова?Ти тврди вештак 90 било, вие 120.
Од кај најде кој мотор носи пежото? Има негде објавено година и спецификација?Peugeot 207 I 5-door Hatchback Urban 1.4 MT — acceleration from 0-100 km/h. 14.5 sec. The top speed is 167 km/h
Секако и судиите ке кажат невин дека ама не е така? Слободно ти верувај на вештаците, девојчето бајаги јако летнала од што е столбот прекршенАвтоматски споено мислење:
брат. Ти тврди вештак 90 било, вие 120. Факт за вас е научна фантастика. Вашите гомна испливуваат на површина што ги тврдите и ви смета. Е сеа шо да ви правам јас.
Што има врска ова на крају краева? Демек од Соборна до Силбо не може да убрза на сто++ и со најслабиот мотор на Пежо... Или ќе му веруваме на копилето дека излегол од таму некаде од блиску, па демек тоа е аргумент дека не можел да вози толку брзо? И што кој К на крају краева дали +- 20 км/ч. Секако возел ретардирано брзо и како резултат на тоа убива млад човек кој само почнал да го живее животот. Максимална казна и тешка робија заедно со најголемиот шљам, да му расцветаат шyпакот во затвор. Да служи како поучна приказна за други празноглави копилиња.Од кај најде кој мотор носи пежото? Има негде објавено година и спецификација?