Војната на патиштата

Член од
14 октомври 2021
Мислења
220
Поени од реакции
490
Кој вештак бе. Гледаш неговите го извадиле сто пати од гомна. Сам се има фалено. На кој вештак веруваш? Па и 90, малце ли е? 50 е дозволено.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.764
Поени од реакции
43.751
Кој вештак бе. Гледаш неговите го извадиле сто пати од гомна. Сам се има фалено. На кој вештак веруваш? Па и 90, малце ли е? 50 е дозволено.
Мене тоа гомце не ме занима уопште, не па да го бранам. Муабетов беше само за брзината кога се расправавме порано и ви велев дека имало време за реакција.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.502
Поени од реакции
4.748
Мене тоа гомце не ме занима уопште, не па да го бранам. Муабетов беше само за брзината кога се расправавме порано и ви велев дека имало време за реакција.
А ти стварно веруваш дека возел со 91?? Не 89, не 90, туку 91 замисли.

Вештакот не е робот туку обичен клошар, може да пише и дека возел со точак, ако е добро подмачкан со пари.

Ама ти или си трол, или си аутист, трето нема.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.792
Поени од реакции
11.974
Peugeot 207 I 5-door Hatchback Urban 1.4 MT — acceleration from 0-100 km/h. 14.5 sec. The top speed is 167 km/h
Од кај најде кој мотор носи пежото? Има негде објавено година и спецификација?
Автоматски споено мислење:

Автоматски споено мислење:

брат. Ти тврди вештак 90 било, вие 120. Факт за вас е научна фантастика. Вашите гомна испливуваат на површина што ги тврдите и ви смета. Е сеа шо да ви правам јас.
Секако и судиите ке кажат невин дека ама не е така? Слободно ти верувај на вештаците, девојчето бајаги јако летнала од што е столбот прекршен
Него и твоите гомна излегуваат на површина, убаво ти пиша некој погоре дека за Андреј викаше пичка дека избегал и да не набројувам уште ред други работи за кои си тоталка утка и те ругаат стално ама ај

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.035
Поени од реакции
36.077
Од кај најде кој мотор носи пежото? Има негде објавено година и спецификација?
Што има врска ова на крају краева? Демек од Соборна до Силбо не може да убрза на сто++ и со најслабиот мотор на Пежо... Или ќе му веруваме на копилето дека излегол од таму некаде од блиску, па демек тоа е аргумент дека не можел да вози толку брзо? И што кој К на крају краева дали +- 20 км/ч. Секако возел ретардирано брзо и како резултат на тоа убива млад човек кој само почнал да го живее животот. Максимална казна и тешка робија заедно со најголемиот шљам, да му расцветаат шyпакот во затвор. Да служи како поучна приказна за други празноглави копилиња.

Со историјата на вадење од гомна од влијателни родители и корупцијата во државава на крајот или ќе го осудат на блага казна, или нема ама за пар години ќе му ја намалат казната нешто на условна. Или ќе глуми лудило и болест некоја како оној шyпaкот Боки. Што очекуваме ова да биде различно од сето досега толку пати видено? Со вакви поврзани ликови правда може да има само ако некој ја земе во свои раце.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom