Вонредно генерално собрание на ФФМ: Илчо Ѓорѓиоски едногласно избран за претседател на ФФМ!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.028
Поени од реакции
7.198
Пак ли? Аман Господе што не казни со овој? Среќа ќе биде ако репрезентацијата се задржи во 4 шешир затоа што од таму нема мрднато ебени 15 ГОДИНИ!. А видете кај се комшииве: Хрватска-1, Србија и Грција-2, БиХ и Бугарија-3, Ние и Словенија 4 (не знам оти Словенциве вака?)

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Pa li ovaj be .... do koga so ovoa kopile ????

Пак ли? Аман Господе што не казни со овој? Среќа ќе биде ако репрезентацијата се задржи во 4 шешир затоа што од таму нема мрднато ебени 15 ГОДИНИ!. А видете кај се комшииве: Хрватска-1, Србија и Грција-2, БиХ и Бугарија-3, Ние и Словенија 4 (не знам оти Словенциве вака?)
So Slovenija , Slovenija e na Svetsko ova leto ..nie sme ....................

M

Mario Gómez

Гостин
Бевме појаки од Босна, Словенија, Црна Гора, Албанија, сеа само од Албанија сме појаки. И тоа само поради лошата политика на сојузот. Не мрднавме од четврто место.:kesa:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Хари ѕвер што друго да се каже:)

Цела јавност против него, одвај чекаа да го симнат, се збореше волку толку делегати биле за Николовски и на крај си победува со 82 спрема 3.

Мислам да не ме сфати некој дека се дивам на него ова го кажав во иронија, ама сепак не е само он крив.

Имаа лани шанса да го симнат Иницијативниот одбор, место да одат на гласањето во Струга тогаш мислам беше они бојкотираа па после сакаа да го симнат. Сега овој си излезе од гласањето. Колку и да имало неправилности се додека вака напуштаат гласање Хари ќе си игра со сите.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Не ни очекував нешто друго,човеков е боље и од Тито :toe: му симнувам капа искрено,да бидеш овчар и да имаш 82 послушни овци во секој момент треба да си ѕвер,а нам само Господ нека ни е напомош...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Пак ли копилево лоповско,пак ли да му ебам све да му ебам....Овој ви гарантирам до смрт ќе биде на чело на ФФМ,зашто цела ФФМ,сите во ФФМ се негови луѓе...Све се тоа криминалци кои што заедно работат,а ќе се тргнат само господ знае кога...Почивај во мир македонски фудбале...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.746
Поени од реакции
3.149
Не ни очекував нешто друго,човеков е боље и од Тито :toe: му симнувам капа искрено,да бидеш овчар и да имаш 82 послушни овци во секој момент треба да си ѕвер,а нам само Господ нека ни е напомош...

Cela provincija ja ima u raka sto sakas, seljacistata za 1000evra se sitkaat ali toa e sekad MAKEDONIJA PATELA OD TAKVI STO ZA PARI GZOT GO DAVALE

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
у право си друже, човекот е BOSS, он не е уопште крив за ситуацијава, криви се неговите војници во ФФМ.... ги држи у малото прсте, уште еден мандат не му бега, дур е жив ќе остане.

тоа е моќта(односно тоа е кога владата стои зад тебе и она добива некое процентче од твојата прљава работа), и цела држава да е против тебе пак да останеш недопрен, ама па од друга страна треба да си пргаво копиле да го издржиш цел тој притисок... лопов,ваков,таков ипак цела ФФМ му се послушници.

П.С. Чак Норис неможе сам да го смени ќе му треба помош од Брус Ли :pos:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
148
Поени од реакции
3
Нека му е честит на Хари новиот мандат и нека изненади со подобра работа од досегашната.Инаку,што се однесува до навредите за провинција,тоа може да се разбере како дефицит на добро модерирање на форумот.Колку што ми е мене познато,ако имаш доволно пари,можеш да си изградиш стадион и да направиш силна и конкурентна екипа.Парите што ги добива ффм не се мала работа за наши рамки,но се премалку за градење модерна инфраструктура.Дека ффм го кочи прогресот на екипите,мислам дека е малку смешно со оглед што екипата на против кандидатот стана шампион и освојувач на купот на Македонија.Како и да е,претседателот на оваа организација може да влијае врз изборот на селектор и развојот на младинските школи,набавка на опрема итн...Дали крадел пари или не,инспекции имаше неколку пати и тоа треба да се докаже за да потоа може и да се одговара за тоа.На крајот,наивно гледате на работите со оглед дека никој не помисли на фингиран избор и дека овој противкандидат е можеби планиран,договорен и сл...Ако е поентата првиот човек на оваа федерација да биде од Скопје,јасно се гледа дека на други сојузи скопјани држат позиции,па не им цветаат розите.Така да,депласирани ставови од залутани типови се логична појава по форуми...

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
:smir:
Нека му е честит на Хари новиот мандат и нека изненади со подобра работа од досегашната.Инаку,што се однесува до навредите за провинција,тоа може да се разбере како дефицит на добро модерирање на форумот.Колку што ми е мене познато,ако имаш доволно пари,можеш да си изградиш стадион и да направиш силна и конкурентна екипа.Парите што ги добива ффм не се мала работа за наши рамки,но се премалку за градење модерна инфраструктура.Дека ффм го кочи прогресот на екипите,мислам дека е малку смешно со оглед што екипата на против кандидатот стана шампион и освојувач на купот на Македонија.Како и да е,претседателот на оваа организација може да влијае врз изборот на селектор и развојот на младинските школи,набавка на опрема итн...Дали крадел пари или не,инспекции имаше неколку пати и тоа треба да се докаже за да потоа може и да се одговара за тоа.На крајот,наивно гледате на работите со оглед дека никој не помисли на фингиран избор и дека овој противкандидат е можеби планиран,договорен и сл...Ако е поентата првиот човек на оваа федерација да биде од Скопје,јасно се гледа дека на други сојузи скопјани држат позиции,па не им цветаат розите.Така да,депласирани ставови од залутани типови се логична појава по форуми...
:smir:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ти другар да не си му нешто роднина/пријател на Хари?

Викаш не зависи прогресот на клубовите од ФФМ. Ок се согласувам, кажи ми кој го организира првенството, кој ги делегира судиите, кој одговара за регуларноста на целото првенство? Каков прогрес има ФФМ од кога е Хар. на власт? Кој ги направи сите глупости околу билетите со најголемата фудбалска селекција која заиграла на наша земја?
После сите тие срања ти викаш нека му е со среќа? ДА СЕ ДОКАЖЕ?!
Пријателе, ти да не имаш проблем со здравиот разум или само така ти одговара?

Јас како граѓанин на оваа земја очекувам ПРОГРЕС од единственото фудбалско тело кое ме претставува пред меѓународната јавност. Што од тоа виде ти во последниве години од кога е Х.Х. на власт?!

Ако одиш од аспект на локал патриотизам како членов под тебе што напишал тотално нерегуларен пост на форумов
...пак не можам да те сфатам :uvo:

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Штета шо не победи Масар другарму на Хари, тој че го спасеше нашиов фудбал!:pos2::vozbud::pos2:

Јас предлагам да се врати Ѕинго на власт.Во негово време сепак фудбалов беше на поголемо рамниште, односно модата на нашиов прценствен фудбал не му беше помината!
Ѕингооооооооооооооооооооооооо-Педеррррррррррррррррррррррррррр

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Штета шо не победи Масар другарму на Хари, тој че го спасеше нашиов фудбал!:pos2::vozbud::pos2:

Јас предлагам да се врати Ѕинго на власт.Во негово време сепак фудбалов беше на поголемо рамниште, односно модата на нашиов прценствен фудбал не му беше помината!
Ѕингооооооооооооооооооооооооо-Педеррррррррррррррррррррррррррр
Епа другар ти Хари го врати - КАКО (пази ова) ПОЧЕСЕН ПРЕТСЕДАТЕЛ!

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Јас немам другар Хари.Да не се препозна???
Извини али за безизлезната ситуација за Македонскиов фудбал за која сите подеднакво сне засегнати и ги напуштивне стадионите јас или останатите Прилепчани со кои очигледно имаш некаков проблем не сме воопшто криви.
Ѕинго шо можи да напрај никој не можи, верувај!

Kajgana Shop

На врв Bottom