a od kaj gi imas ovie informacii ili sam si gi izmisluvas?:pusk:Tolkavo nesto kako vselenava sigurno nema da postoi ako ziveeme samo nie. Nie sme nisto vo sporedba so toa sto ne opkruzuva. I plus postojano se shiri vselenava.
a od kaj gi imas ovie informacii ili sam si gi izmisluvas?:pusk:Tolkavo nesto kako vselenava sigurno nema da postoi ako ziveeme samo nie. Nie sme nisto vo sporedba so toa sto ne opkruzuva. I plus postojano se shiri vselenava.
Za vtorata informacija citiram naucnici sto go dokazale toa a za prvoto e moe mislenje i nekoja logika. Koj kur sme nie vo vselenava pa samo nas da ne ima?a od kaj gi imas ovie informacii ili sam si gi izmisluvas?:pusk:
e toa e prasajneto koe nemozat da go otkrija pa nitu ce go otkrijat...Za vtorata informacija citiram naucnici sto go dokazale toa a za prvoto e moe mislenje i nekoja logika. Koj kur sme nie vo vselenava pa samo nas da ne ima?![]()
не знам колку е дозволено да поставам линк од блог, меѓутоа наидов на еден супер интересен блог кој се занимава со светските мистерии меѓу кои и овие за НЛО дали ги има или нема на нашата планета односно дали не посетиле. Па еве ти препорачувам да отидеш и да прочиташ таму за светското размислување во однос на НЛО: http://univerzum.blog.com.mk Овдека имаш опширно објаснето за средбите на луѓе од целата планета и за нивните средби со вонземјаните. Прочитај, па можеби ќе те натера да бидеш малце поуверен.tocno...za vonzemjani sekakvi filmovi si praat lugjetofantazii eden kup
ne vikam deka ne postojat ama deka ima na nasava planeta????hmmm tesko mi e da poveruvam
Можно е да постојат, ама на други планети, не кај нас. :uvo:epa vaka ja moram da kazam neso deka sum slusnala bas za toa deka gi ima segde i bas mn. mi e jezivo ko kje slusnam deka gi ima i vo voda i segde oklou nas bas segde ne opkruzuvale pa kje pratele satelitski snimki sto praime i se toa aj mallku pokonkretno objasnuvanje ve molam . !!!lee:
Колку и да сме сигурни, не можеме да докажеме.