Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 458 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.192
Член од
28 ноември 2007
Мислења
45
Поени од реакции
0
И јас мислам дека ги има...ама незнам дали дејствуваат директно врз нас...а 100% ги има

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Veruvam deka postojat.
Pred nekoj mesec citav edna kniga za NLO vo nea pisese za sredbi pomegu
luge i NLO i imase sliki od vselenski brodovi videni na neboto.
Ne vervam deka se montaza i deka nastanite se izmisleni.
Vervam deka ne sme sami vo vselenata.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
НЕ може вакви идиоти како нас да се единствени во цел универзум :icon_eek:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ова треба да е летачка чинија? :D
Знаеш дека можи да е обичен инсект фатен во лет? о.0
Проби некоја летна вечер сликај на вечер и случајно ќе фатиш некоја ‘‘летачка чинија‘‘ во лет:hehe:

Поентата ми е дека ваквите слики можат да се случајни (инсекти, авиони, балони, птици и сл.) или пак некој дома да си ги правел :)
Ова единствено ако некогаш фатат ќе поверувам. :) Мајн опинион:roze:

Член од
17 ноември 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
navistina nema smisla samo nie da sme vo univerzumot..100 % ima i drugi..ama ne dejstuvat na nas..oti se okolu nas imame istrazeno i znajme deka na nekolku iljadi svetlosni godini od nas nema vonzejmani..a deka vo druga galaksija ima ili pa mozi na drugiot kraj na nasata galaksija..sigurno ima..

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
u druga sistem..so e odalecen od nas so neznam kolku god...sto posto i tamu kako so e i zemjata se ostvarile uslovi za zivot...samo tie se so iljadnici gpd pred nas...i od samata tehnologija i evlouiranje pocnale da mutiraat...i stanale toa so se...a i niso cudno i nie da staneme chernobil mutanti ko so trgnalo.....

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Ова треба да е летачка чинија? :D
Знаеш дека можи да е обичен инсект фатен во лет? о.0
Проби некоја летна вечер сликај на вечер и случајно ќе фатиш некоја ‘‘летачка чинија‘‘ во лет:hehe:

Поентата ми е дека ваквите слики можат да се случајни (инсекти, авиони, балони, птици и сл.) или пак некој дома да си ги правел :)
Ова единствено ако некогаш фатат ќе поверувам. :) Мајн опинион:roze:
OMG!!! Voyager!!! hahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahaha :pos:
:pos2:
На времето правев слики со летечки чинии во фотошот :pos:
Сепак не ја исклучувам идејата дека не сме сами, ама воглавно има и многу летала кои што се сметало дека се појава на НЛО, но подоцна било разоткриено дека се во човечка сопственост :), исто така имало и мн случаи на лаги, измами, халуцинации и тн и тн. Само мал број се навистина неразјаснети и помистериозни да се каже, сепак така вели статистиката, така е регистрирано. Во човечката природа е секогаш да се плаши од непознатото.

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Ej pa uste toa da go vidam...ke mu se iznasmeam i posle sto saka neka mi pravi (osven seksualno da me zloupotrebuva) :) :) :)
Ok jas veruvam vo N.L.O i znam deka ne sme bash sami vo univerzumot ali ne mozam da si definiram nekoja forma kako bi mozele tie da izgledaat i so koi sposobnosti raspolagaat.Citav edna kniga Misterije N.L.O bash onaka naslovot me zainteresira,imase nekoi raboti koj do negde bea vozmozni ama imase i nekoi koj ocigledno bea laga...
p.s Ja nemam momentalno knigata ke vi napisev nekoj citat od tie koi ne bea bas za veruvanje a i premnogu smesni bea...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Вчера кај Миленко имаше интересен гостин - на оваа тема беше разговарано Гледаше некој.???....

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Вчера кај Миленко имаше интересен гостин - на оваа тема беше разговарано Гледаше некој.???....
Да ја глеав и стварно беше многу интересно само пак дали дека ја покасно го фатив даваа многу малку снимки од нло

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Има цврсти докази за тоа како изгледаат вонземјаните....а тоа се слики на кои јасно можат да се видат вонземјани случајно фатени,при обид да се слика нешто сосема друго.Вонземјани постојат,а доказ за тоа е нашето постоење.Може нема услови за живот надвор од планетава за нас но има за други...

Kajgana Shop

На врв Bottom