Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 458 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.192

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
Да! Имаат дојдено!? Нешто нејасно?
Нејасно?! Многу работи се нејасни, како видеата на кои се прикажуваат наводните НЛОа...

Докази! Тоа ме интересира...Докази дека имаат дојдено!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Гледајте го клипов па видите дали има шанси да постои живот на други планети

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Имаат бе дојдено вонземјани. Повеќе пати. На снимање на филм во холивудските студија...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.719
Поени од реакции
22.694
treba da si ogranicen , glup i tele da ne veruvas vo toa deka ne posetile vonzemjani posle 70 godini dokazi fotografii i videa na site strani niz celot svet .Prasanje na vreme e koga nekoja Vlada javno ke ja objavi najgolemata prikazna vo covecka istorija

Ај кажи со што дошле тука ?? како,од каде???..Ако веке си сигурен дека дошле тика на земјата...Дај некој доказ...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.972
Поени од реакции
143
Нејасно?! Многу работи се нејасни, како видеата на кои се прикажуваат наводните НЛОа...

Докази! Тоа ме интересира...Докази дека имаат дојдено!
За докази не работам во Наса па да ти ги пратам. А за видеата не верувам и јас оти сите се 100% точни. Поголем дел се монтажи. Од сите видеа што ги има на youtube околу 5 % можам да кажам дека станува збор за НЛО. А ако ти требат докази поучи малку повеќе, заврши неколку факултети па можеби ќе стигнеш до Наса, и до доказите секако кои многу те интересираат. :wink:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
За докази не работам во Наса па да ти ги пратам. А за видеата не верувам и јас оти сите се 100% точни. Поголем дел се монтажи. Од сите видеа што ги има на youtube околу 5 % можам да кажам дека станува збор за НЛО. А ако ти требат докази поучи малку повеќе, заврши неколку факултети па можеби ќе стигнеш до Наса, и до доказите секако кои многу те интересираат. :wink:
Значи нема докази? Или НАСА ги крие истите? Па не е само НАСА или Америка на светов...

И немој така да тврдиш нешто што би било до големо значење (само датумот, па камоли другото) за човештвото и нешто што би станало историја...

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Ај кажи со што дошле тука ?? како,од каде???..Ако веке си сигурен дека дошле тика на земјата...Дај некој доказ...
disclosure project gledaj go ...stotici fotografii , stotici videa ..nema sansi se da e lazno

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Е да.

Е од каде знаеш дека нема шанси?:smir:
premnogu dokazi se toa Premnogu ....ustvari ti ne si gledal ni 0.000001 procent od niv .....gledaj malku ...citaj ..istrazuvaj sam ..a ne ovaka da nastapuvas ograniceno i slepo da im veruvas na vladite i na organizacii kako Nasa itn ....

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
premnogu dokazi se toa Premnogu ....ustvari ti ne si gledal ni 0.000001 procent od niv .....gledaj malku ...citaj ..istrazuvaj sam ..a ne ovaka da nastapuvas ograniceno i slepo da im veruvas na vladite i na organizacii kako Nasa itn ....
Не се тоа Фајрвал докази... Доказ е да ми донесеш вонземјанин и со тоа да ме увериш...т.е. не мора мене да ми го носиш :), туку да ми најдиш и покажиш дека тој некаде е, со нешто стасал, што барал на Земјата, од каде доаѓа итн... Од тоа нема ништо...
Впрочем, ако имаше доволно (не премногу!) докази, самите влади би признале...
Вака ми прикажуваат некои клипчина со лош квалитет, без звук. прават интервјуа со луѓе кои наводно виделе НЛОа... наводно убиваат луѓе кои божем издале некои тајни за тоа...

Но еве да речеме дека е така како што ти велиш дека е. Затоа имам прашања: Зошто вонземјаните пак се кријаат од нас? Зошто тоа не оди во јавност? Зошто вонземјаните би ги слушале владите?

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Не се тоа Фајрвал докази... Доказ е да ми донесеш вонземјанин и со тоа да ме увериш...т.е. не мора мене да ми го носиш :), туку да ми најдиш и покажиш дека тој некаде е, со нешто стасал, што барал на Земјата, од каде доаѓа итн... Од тоа нема ништо...
Впрочем, ако имаше доволно (не премногу!) докази, самите влади би признале...
Вака ми прикажуваат некои клипчина со лош квалитет, без звук. прават интервјуа со луѓе кои наводно виделе НЛОа... наводно убиваат луѓе кои божем издале некои тајни за тоа...

Но еве да речеме дека е така како што ти велиш дека е. Затоа имам прашања: Зошто вонземјаните пак се кријаат од нас? Зошто тоа не оди во јавност? Зошто вонземјаните би ги слушале владите?
bidejki uste ne sme spremni za toa .ne si svesen kakvi implikacii ke nastanat na naucna , na religiozna osnova , na politicka osnova ... sega zasega e pregolem zalak za obicniot covek ( toa vazi i za tebe :)) inaku ..se blizi denot za objavuvanjeto ..bidi strpliv

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
bidejki uste ne sme spremni za toa .ne si svesen kakvi implikacii ke nastanat na naucna , na religiozna osnova , na politicka osnova ... sega zasega e pregolem zalak za obicniot covek ( toa vazi i za tebe :)) inaku ..se blizi denot za objavuvanjeto ..bidi strpliv
Со нетрпение го чекам тој ден.:smir:
Баш ме интересира како ќе ни објаснат дека не лажеле подолго време за тоа. Баш би сакал тогаш да ги видам последиците од тоа.

Види вака, јас сум сигурен дека постојат вонземјани (кои интелегентни, кои не), и сигурен сум дека еден ден ќе ги најдеме или тие нас ќе не најдат, и тогаш кога тоа ќе се случи тоа ќе биди едно од најголемите откритија за човештвото. Не сакам да ме разбереш погрешно, но тие што тврдат дека вонземјани има на Земјата грешат, или пак намерно сакаат да предизвикаат нешто дали популарност или нешто друго...

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Со нетрпение го чекам тој ден.:smir:
Баш ме интересира како ќе ни објаснат дека не лажеле подолго време за тоа. Баш би сакал тогаш да ги видам последиците од тоа.

Види вака, јас сум сигурен дека постојат вонземјани (кои интелегентни, кои не), и сигурен сум дека еден ден ќе ги најдеме или тие нас ќе не најдат, и тогаш кога тоа ќе се случи тоа ќе биди едно од најголемите откритија за човештвото. Не сакам да ме разбереш погрешно, но тие што тврдат дека вонземјани има на Земјата грешат, или пак намерно сакаат да предизвикаат нешто дали популарност или нешто друго...
mnogu retoricki prasanja postavuvas .....ti tvrdis deka gresat tie sto veruvaat deka ne posetile vonzemjani ...megu niv ...astronauti , astronomi i milioni obicni luge ...daj mi dokazi zosto tie gresat

Kajgana Shop

На врв Bottom