- Член од
- 24 ноември 2005
- Мислења
- 3.233
- Поени од реакции
- 391
-Без двоумење, MACEDALIEN!Macedalien напиша:И сеа кој излезе најголем македонец?
Типичен представник на народецот наш Македонски, си седи скраја и сеир фаќа
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
-Без двоумење, MACEDALIEN!Macedalien напиша:И сеа кој излезе најголем македонец?
Абе ја вака да си кажам дека по 45 години имаат така да не би рекла дека мирисаат на млеко:wink:Serdarot напиша:мандрак и слични, под итно да почните да се мразите самите себе
вашите постови на темава (шо ја уништивте) се најголем доказ дека глупоста ни е најголем непријател...
од толкави патриоти некоаш пролив ме фаќа...
дај почнете да мислите...
пи ес:
ќе биди фино доколку си избришите самите срањето кое го начкртавте и покажите малку култура и традиционално Македонско гостопримство...
ебаве копуци, уште на млеко мирисате и газето на нивеа пудра помешано со гомна ви смрди, па ум ќе солите шо и кој е патриот, кој чпиун, кој ова она...
ојте ебете се таму, таму и ако згрешите нешто, најлошо шо можи да се случи е да се роди некое ново дегенче...
Нормално - дур има будали ќе има и сеирMandrak напиша:-Без двоумење, MACEDALIEN!
Типичен представник на народецот наш Македонски, си седи скраја и сеир фаќа![]()
![]()
![]()
За патриотизмот, барем како Македонец кон својата татковина сигурно знам и имам поголем стаж од тебе поради големата разлика во во возраста меѓу тебе и мене.Кога уште си бил во мадињата на татко ти, кој btw поарно да те истресел на плочки одошто те напраил, јас сум знаел како да ја сакам и почитувам Македонија.Serdarot напиша:мандрак и слични, под итно да почните да се мразите самите себе
вашите постови на темава (шо ја уништивте) се најголем доказ дека глупоста ни е најголем непријател...
од толкави патриоти некоаш пролив ме фаќа...
дај почнете да мислите...
пи ес:
ќе биди фино доколку си избришите самите срањето кое го начкртавте и покажите малку култура и традиционално Македонско гостопримство...
ебаве копуци, уште на млеко мирисате и газето на нивеа пудра помешано со гомна ви смрди, па ум ќе солите шо и кој е патриот, кој чпиун, кој ова она...
ојте ебете се таму, таму и ако згрешите нешто, најлошо шо можи да се случи е да се роди некое ново дегенче...
А може на Македонски јазик да кажеш тоа што сакаш? Ниту можам, ниту сакам да те разберам на форум кој е на мој мајчин јазикSinisa напиша:Аух...:icon_eek: Овај...добро вече. Шта испаде од теме која је отворена пре пола године.
Поздрав свим Кајганџијама! Није ме било пар недеља.:wink:
Мандрак, надам се да ти је сад лакше кад си се добро истресао, па бар нека корист да буде од тога. Да цитирам твој потпис "Ај доста беше". Не због мене, него због тебе, веруј ми.
Прво, во кое лице и кому се обраќаш?Serdarot напиша:хехе
Мандрак...
јас пробав да ви укажам дека грешите, ти ме вреѓаш...
и сега?
тоа „самобаниран” да го претвориме во баниран?
ај не..."
ок?
Abe batko Serdare,mi Kumanovci smo alergicni na "volim" kude nas e,toga sto ga sakam (volim po vasinski) ja ga onodu.Serdarot напиша:ќе биди фино доколку си избришите самите срањето кое го начкртавте и покажите малку култура и традиционално Македонско гостопримство...
Абе мисли изгледа за закаснет пубертетNikolaP напиша:Маро, маро, попаро.
И баш ме интересира, зашто у књигу на рекорди? Не ми е јасно...
NikolaP Kumanovo bese grad na KUMANOVCI sve dok imase bazdarana (ako ne znaes sto e prasaj ga tatka ti ili dedu ti).Kako gu ukinava Kumanovo pocna da se siri od izgorenu skolu nagore.NikolaP напиша:Маро, маро, попаро.
Бате, изгледа ја и ти не живимо у ист град!?
Бш тија што правив проблеми не слушав много од тија работе. Повише су прислонети кон Цецу, Карлеушу и остали Гранд Продакшн.
Е што? И тија што слушав Бајагу биднава србофили и све кршив на „Плави Сафиру”? Ај донт тинк соу.
Град ми га окупирава неприлагодиви сељаци кои мислив дека канта е за шутирање, а не за фрљање ѓубре. Од убаво гратче, претвори се у големо село.
Ја не знам у кои си ти, ама имам некои сумње, пошто у школу изгледа не те научиле правилно да пишуеш. Гл’таш букве, гаѓаш се с’с запирке.
И баш ме интересира, зашто у књигу на рекорди? Не ми е јасно...