- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Mara popara zakon - obozavam nejnite postovi!!!
Море почна да се шири много од овуј транзицију нагоре. А и кад партизани дојдесва на власт, ама тк имало куде. Најлоша миграција е овај најнова...mara-popara напиша:NikolaP Kumanovo bese grad na KUMANOVCI sve dok imase bazdarana (ako ne znaes sto e prasaj ga tatka ti ili dedu ti).Kako gu ukinava Kumanovo pocna da se siri od izgorenu skolu nagore.
Е бш и не е. Бора е голем песник. Ск што е будала, пијандура и националиста тој е друга работа. Ја га поштују због његови песме. А моју бабу а ни нану не си ги знаја, такој да не ги мешај њима у разговор. И двете видни госпоѓе и поштовани, нек им е лсна земја.A dali slusas Cecu ili Boru isti k.. samo razlicito pakovanje.Ama vi od kurmeboli partiiju koi imate ”Moi Ljudi” vikate ne e takoj .
A brat ti Corba sto pljuka po Makedoniju, tebe kurteboli,ona ne e tvoja,ti imas Tvoi Ljudi.Kako onija u Bosnu i Hrvatsku da nemale” NJINI LJUDI”,ama ti bistar- neznam na koga si se metnaja,moz na babu ti,ke dokazues deka zemja ne e topka.
Не знам дека се полагало да бидеш Кумановац!?A za kumanovski ,vidi be NikolaP ,za da bides KUMANOVAC polagalo se e ispit, tezak ,beter nego s’ga za Amerikansko ili drugo belosvetko drzavljnstvo.
p.s u kumanovski recnik nepostoi ”CAROBNJAK”,mi u Kumanovo pravimo magie i zatoj maz da ima MAGIONICAR,ama jebiga ,”Riblja Corba”.
Абе батко, ја сам wunderkind одамна... Много пред тој време... Ама ако веруеш некои људи ги слушале и много порано од мене, па па не су чудо од деца. Али еве и сам признаваш, поинтелигентни људи слушав тој. Мислу стварно слушав, не само да климав з главу или да им се свиѓа мелодија.p.p.s za Ginisa ,kako da ne te pisemo pa na tija godine « vunderking » drugarcinja tvoi igrale cupala a ti slushaja muziku....pa jos Corba,Balasevic,sigurno u pet na pladne si pija caj sas mleko,i guvernanta te e ucila klavir i francuski.
И магацините на Алкалоид малку ќе ти бидат со тој ум.JASMIN напиша:... sekoj Makedonec zboruva minimum 1 stanski jazik, vo toa ni e bogatstvoto-go razbirame svetot poveke otkolku toj nas, komunicirame. Toa znaci deka si go negirame jazikot??? Ako ti e toa poentata, ke odam uste eden kafetin da se napijam...
Браво!JASMIN напиша:Zalno...uspeaa edni bedni politicari da vi ja zatrujat dusata i umot, pa prst pred oko ne gledate, se ispunivte so gnev i glupost belosvetska.
Ili ne mozete veke da smislite deka, vidi bogati, bilo mozno i nekoj da ne saka??? ILi u nesvest pagate za troska ljubov. Nesmislivo vi e, deka e mozno nekoj dobar zbor da kaze za nas. Normalno, vie izmegu sebe na gilotina se stavivte. Bidejki i samite ne se sakate:nerv:
Glupi makedonci, sram da vi e za zemjata koja ve zadoila!!! Vidov sega kako vie se borite za nea. So ograniceni umovi.Si gi otruvte dusite, a se mislite za patrioti:lud:
Ок, ако се однесува на јазикот на кој се пишува се слагам, ако се правилата такви онда нека се смени насловот. Не ми беше забелешката за тоа. Се изреволтирав од содржината на многу постови што беа реакција на кажаното од Синиша.Mandrak напиша:Marta, бидејки ј сакаш толку многу Велика Британија и англичаните, зошто не се обидеш да отвориш дискусија на некој британски интернет форум каде првилата велат дека дискусиите се отвараат и водат на англиски јазик, како Синиша овде, само ти на македонски? Па после грози се, викај им на англичаните кои нема тоа да го прифатат како што јас не го прифаќам дека се параноидни, фашизоидни или незнам какви се не!
BTW, види како поминува тема отворена на истиов форум, ама на албански јазик!
Ако Синиша се одважеше да го почтува куќниот ред кој владее кај нас, не ќе имаше ни такви реакции. Биди сигурна. Но на таков начин може само да предизвика револт заради непочитување на тој каков-таков ред, а и непочтување на оние кои треба да ги читаат тие постови и дошле на овој форум кој пред се се насловува како :„КАЈГАНА ФОРУМ-најмасовниот форум за дискусии на македонски јазик во мрежата!” Барем сите можеме тоа да го прочитаме кога влегуваме на првата страна од форумот, најгоре, во сината линија од нашите веб пребарувачи.MarthaGraham напиша:Ок, ако се однесува на јазикот на кој се пишува се слагам, ако се правилата такви онда нека се смени насловот. Не ми беше забелешката за тоа. Се изреволтирав од содржината на многу постови што беа реакција на кажаното од Синиша.