Волим Македонију!

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Macedalien напиша:
И сеа кој излезе најголем македонец?
-Без двоумење, MACEDALIEN!
Типичен представник на народецот наш Македонски, си седи скраја и сеир фаќа :pos: :pos: :pos:

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
мандрак и слични, под итно да почните да се мразите самите себе

вашите постови на темава (шо ја уништивте) се најголем доказ дека глупоста ни е најголем непријател...

од толкави патриоти некоаш пролив ме фаќа...

дај почнете да мислите...

пи ес:

ќе биди фино доколку си избришите самите срањето кое го начкртавте и покажите малку култура и традиционално Македонско гостопримство...

ебаве копуци, уште на млеко мирисате и газето на нивеа пудра помешано со гомна ви смрди, па ум ќе солите шо и кој е патриот, кој чпиун, кој ова она...

ојте ебете се таму, таму и ако згрешите нешто, најлошо шо можи да се случи е да се роди некое ново дегенче...

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Serdarot напиша:

вашите постови на темава (шо ја уништивте) се најголем доказ дека глупоста ни е најголем непријател...

пи ес:

ќе биди фино доколку си избришите самите срањето кое го начкртавте и покажите малку култура и традиционално Македонско гостопримство...

ебаве копуци, уште на млеко мирисате и газето на нивеа пудра помешано со гомна ви смрди, па ум ќе солите шо и кој е патриот, кој чпиун, кој ова она...

ојте ебете се таму, таму и ако згрешите нешто, најлошо шо можи да се случи е да се роди некое ново дегенче...
Абе ја вака да си кажам дека по 45 години имаат така да не би рекла дека мирисаат на млеко:wink:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Mandrak напиша:
-Без двоумење, MACEDALIEN!
Типичен представник на народецот наш Македонски, си седи скраја и сеир фаќа :pos: :pos: :pos:
Нормално - дур има будали ќе има и сеир :pos:
(ништо лично - немој да се палиш :wink:)

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Serdarot напиша:

пи ес:

За патриотизмот, барем како Македонец кон својата татковина сигурно знам и имам поголем стаж од тебе поради големата разлика во во возраста меѓу тебе и мене.Кога уште си бил во мадињата на татко ти, кој btw поарно да те истресел на плочки одошто те напраил, јас сум знаел како да ја сакам и почитувам Македонија.
Таква сентиментална самобендисана моронштина нема никаде на светов како овде кај нас. Некој малце да ви ги подзанесе во кривина, и готови сте да се напупите!-Ама се е до националната свест и гордост која очигледно некои овде ја немаат.-А темата сум ја уништил?Еееее, баш ми жал:icon_lol:. Ве спречив изгледа тебе и како тебе самобендисаните да уживаат во мачкањето очи со "love, peace and unity" од некој што многу ве „сака”, извинете ви се молам. Но, за разлика од тебе и на тебе сличните јас не премолчувам што ми пречи, па затоа си пишувам, како што впрочем и ти правиш, без да користам речник како што ти користиш. Инаку немам причина да се мразам, најмалку себе, заправо никого не мразам.Но тоа никако не значи дека треба се да прифатам од секого.

Sinisa

libertad o muerte
Член од
27 август 2005
Мислења
661
Поени од реакции
52
Аух...:icon_eek: Овај...добро вече. Шта испаде од теме која је отворена пре пола године.

Поздрав свим Кајганџијама! Није ме било пар недеља.:wink:

Мандрак, надам се да ти је сад лакше кад си се добро истресао, па бар нека корист да буде од тога. Да цитирам твој потпис "Ај доста беше". Не због мене, него због тебе, веруј ми.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
хехе

Мандрак...

јас пробав да ви укажам дека грешите, ти ме вреѓаш...

и сега?

тоа „самобаниран” да го претвориме во баниран?

ај не...

јас ќе се однесувам ко шо ми доликува, со скоро полнолетни деца...

и остави татковци и мајки...

оди клецни нешо, кулирај, и провери пп...

ок?

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Sinisa напиша:
Аух...:icon_eek: Овај...добро вече. Шта испаде од теме која је отворена пре пола године.

Поздрав свим Кајганџијама! Није ме било пар недеља.:wink:

Мандрак, надам се да ти је сад лакше кад си се добро истресао, па бар нека корист да буде од тога. Да цитирам твој потпис "Ај доста беше". Не због мене, него због тебе, веруј ми.
А може на Македонски јазик да кажеш тоа што сакаш? Ниту можам, ниту сакам да те разберам на форум кој е на мој мајчин јазик

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Serdarot напиша:
хехе

Мандрак...

јас пробав да ви укажам дека грешите, ти ме вреѓаш...

и сега?

тоа „самобаниран” да го претвориме во баниран?

ај не..."

ок?
Прво, во кое лице и кому се обраќаш?

-Кој кого навредува со погрдни зборови?

-Ако се прашуваш дали да ме банираш, стори го тоа зашто ќе зажалиш, нема да те оставам да ми се извлечеш, ако си администратор, модератор или што и да си.

...и нема шанси да комуницирам со тебе преку п.п., ако си достоен, комуницирај јавно со мене

Член од
14 мај 2005
Мислења
19
Поени од реакции
0
Serdarot напиша:
Abe batko Serdare,mi Kumanovci smo alergicni na "volim" kude nas e,toga sto ga sakam (volim po vasinski) ja ga onodu.
Brat ti Siki moze da kaze ja gi postuju Makedonci i nema da ima greska.Nas sve nekoj ne voli ili obica a na kraj mi trudni.Zatoj batko Serdare oladi malce ne skakaj kako zdrebe pred rudu,mi gi znaemo najubavo.
Vidis ovdeka dete dukadince ,kurmeboli parija,rodeno 83g ,pocnalo da slusa Boru i Balsevica 95,treba da ga pisemo u ginisa ,zaedno sas Adziju,koj e vozija od Zagreb do Kratovo u rikverc.
Zatoj batko Serdare dok se edeche u Kumanovo teleska i jagnjeska corba nemase problem,ama od k'd pocnava ovia mladi da edev RIBLJU CORBU i da sanuev za PANONSO MORE u Kumanovo ima mnogo ,mnogo i jos ed'n put mnogo problemi.

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Маро, маро, попаро.
Бате, изгледа ја и ти не живимо у ист град!?
Бш тија што правив проблеми не слушав много од тија работе. Повише су прислонети кон Цецу, Карлеушу и остали Гранд Продакшн.
Е што? И тија што слушав Бајагу биднава србофили и све кршив на „Плави Сафиру”? Ај донт тинк соу.
Град ми га окупирава неприлагодиви сељаци кои мислив дека канта е за шутирање, а не за фрљање ѓубре. Од убаво гратче, претвори се у големо село.
Ја не знам у кои си ти, ама имам некои сумње, пошто у школу изгледа не те научиле правилно да пишуеш. Гл’таш букве, гаѓаш се с’с запирке.
И баш ме интересира, зашто у књигу на рекорди? Не ми е јасно...

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
NikolaP напиша:
Маро, маро, попаро.

Абе мисли изгледа за закаснет пубертет:pos:

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Бате, мене пубертет ми е поранија. Меѓу први ме фати. Ама ја још не си га пуштам :wink:
А ако мисли дека слушање на квалитетну музику е пубертетска фаза, што треба да слушам кад ќе порасну? Цецу? Синана Шакиќа? Стоју?
Место књиге, да почну да читам Свет и Скандал?
Ако тој е чин на искачање од пубертет, фала, ама ја ќе си седу овакв...

Член од
14 мај 2005
Мислења
19
Поени од реакции
0
NikolaP напиша:
Маро, маро, попаро.
Бате, изгледа ја и ти не живимо у ист град!?
Бш тија што правив проблеми не слушав много од тија работе. Повише су прислонети кон Цецу, Карлеушу и остали Гранд Продакшн.
Е што? И тија што слушав Бајагу биднава србофили и све кршив на „Плави Сафиру”? Ај донт тинк соу.
Град ми га окупирава неприлагодиви сељаци кои мислив дека канта е за шутирање, а не за фрљање ѓубре. Од убаво гратче, претвори се у големо село.
Ја не знам у кои си ти, ама имам некои сумње, пошто у школу изгледа не те научиле правилно да пишуеш. Гл’таш букве, гаѓаш се с’с запирке.
NikolaP Kumanovo bese grad na KUMANOVCI sve dok imase bazdarana (ako ne znaes sto e prasaj ga tatka ti ili dedu ti).Kako gu ukinava Kumanovo pocna da se siri od izgorenu skolu nagore.
A dali slusas Cecu ili Boru isti k.. samo razlicito pakovanje.Ama vi od kurmeboli partiiju koi imate “Moi Ljudi” vikate ne e takoj .
A brat ti Corba sto pljuka po Makedoniju, tebe kurteboli,ona ne e tvoja,ti imas Tvoi Ljudi.Kako onija u Bosnu i Hrvatsku da nemale” NJINI LJUDI”,ama ti bistar- neznam na koga si se metnaja,moz na babu ti,ke dokazues deka zemja ne e topka.
A za kumanovski ,vidi be NikolaP ,za da bides KUMANOVAC polagalo se e ispit, tezak ,beter nego s’ga za Amerikansko ili drugo belosvetko drzavljnstvo.
p.s u kumanovski recnik nepostoi “CAROBNJAK”,mi u Kumanovo pravimo magie i zatoj maz da ima MAGIONICAR,ama jebiga ,”Riblja Corba”.
p.p.s za Ginisa ,kako da ne te pisemo pa na tija godine « vunderking » drugarcinja tvoi igrale cupala a ti slushaja muziku....pa jos Corba,Balasevic,sigurno u pet na pladne si pija caj sas mleko,i guvernanta te e ucila klavir i francuski.

Kajgana Shop

На врв Bottom