Возачка дозвола на 16 години во Македонија ?

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Ај иди у кујна прај манџа. Уште ц*цки не ти пораснале ќе возиш кола. Офф..
Не идам во кујна за да правам манџа, од причина што ни сега, а ни во иднина нема да имам потреба од тоа. Ресторани, куќна помошничка... тоа планирам јас. :P
За цицки, не е тоа твоја грижа. :свиркам:

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Не идам во кујна за да правам манџа, од причина што ни сега, а ни во иднина нема да имам потреба од тоа. Ресторани, куќна помошничка... тоа планирам јас. :P
не е моја грижа ни тоа што возиш но ете, имам фобија од жени во автомобил. Во погрешна насока одат сите девојчиња (татини мази). Наместо да земаат пример од мајка им, тие од таткото. Не бива така.. Треба да си ја знаеш задачата во општеството. Единствено накај чаир/бутел ако зачукаш некој, па да и направиш услуга на твојата татковина.

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Кажи кога ќе возиш да си седиме дома.
Важи, ама те молам за против-услуга. Да ми кажеш ти од кај си и од колку до колку саат најчесто си со кола, да не доаѓам натаму.. :P
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 20:21 ---
не е моја грижа ни тоа што возиш но ете, имам фобија од жени во автомобил. Во погрешна насока одат сите девојчиња (татини мази). Наместо да земаат пример од мајка им, тие од таткото. Не бива така.. Треба да си ја знаеш задачата во општеството.
Шовинизам? :)

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Не е негова,ама моја е...грижата...за цицкете твои...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зашто да не доаѓаш, немам сообраќаен прекршок никаков, имам возено членови од форумов, задоволни се, можат да ти потврдат :pipi: еве џимеј го имам возено не се пожали. Можеби е тоа така затоа што почнав да возам од 18 не од 16? :rolleyes:

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Зашто да не доаѓаш, немам сообраќаен прекршок никаков, имам возено членови од форумов, задоволни се, можат да ти потврдат :pipi: еве џимеј го имам возено не се пожали. Можеби е тоа така затоа што почнав да возам од 18 не од 16? :rolleyes:
А зошто мислиш дека јас би имала сообраќаен прекршок со самото тоа што би почнала да возам од 16 а не 18? Па во цел свет возат од 16 еве на пример Америка и еве ги уште се живи. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А зошто мислиш дека јас би имала сообраќаен прекршок со самото тоа што би почнала да возам од 16 а не 18? Па во цел свет возат од 16 еве на пример Америка и еве ги уште се живи. :)
Пошо во Америка и улиците се здрави, и сигнализацијата е како што треба и улиците се осветлени. Второ, и во Америка има сообраќајки немој да мислиш дека не, само што таму не ти ваља тоа имам тетка инспектор, чичко командир ќе ми скине пријава туку затвор одиш сместа или ќе чистиш кондоми од автопат едно месец дена. Сами си играте бе деца само ај ве најдоа 15 годишњаци и лесни сте за мотање. Мислите сообраќајот туку така е, ќе се возицкаме, не дека одговарате за сите животи што се на улицата моментално.

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Се нешто ти си против државава, ако не ти чини, слободен ти е патот во Америка. ;)
МВР си работи како што треба и ги казнува тие што прават прекршоци, не поминува никој неказнето! И да ти кажам, јас како 16 годишна можам да бидам 100 пати посовесен возач од некој пијан 50 годишен, а и не мора да е пијан... ;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Се нешто ти си против државава, ако не ти чини, слободен ти е патот во Америка. ;)
МВР си работи како што треба и ги казнува тие што прават прекршоци, не поминува никој неказнето! И да ти кажам, јас како 16 годишна можам да бидам 100 пати посовесен возач од некој пијан 50 годишен, а и не мора да е пијан... ;)
Ти сериозна си за ова дека никој не поминува неказнето!!??

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Не разбирам која е поентата да им дадеш на 16 годишни деца да возат? Каде ке одат со возилото? На работното место можеби?
Пусти Грујо, незнае пари од кај да собере повеќе.

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Даде. Гледа дома Tokyo Drift и после седнува во Yugo-то и си мисли на DK Nissan-от го вози.

Kajgana Shop

На врв Bottom