@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.114
ако е така ондак е во ред овој што на 85 возел кола-
http://kajgana.com/zagina-starec-vo-soobrakjajka-kaj-novo-selo
ако е така ондак е во ред овој што на 85 возел кола-
Od iskustvo so tatko mi,posle 65-ta godina dozvolata se prodolzuva na 3 godini so vadenje na lekarsko uverenieЗнае ли некој која е крајната возраст- граница на управување со автомобил
До колку години старост човек може да управува со автомобил?
Наместо моторишта да брчат, коли ќе брчат.Ај па и за неколку години да направат и за 12 годишните и да возат само низ населба.
Уште да те пуштат од дома и твојата совест?Уфф супер, јас треба уште една година да чекам за да полагам, ама после тоа седнувам зад волан и не станувам првите неколку недели.
Секако дека ќе ме пуштат, татко ми многу ги сака возилата и општо гранката сообраќај. Мајка ми може малку да се противи, зашто она повеќе се плаши за такви работи и смета дека е опасно, ама кога ќе се разгледа ситуацијата од сите страни ќе се увиди дека не е воопшто опасно.Уште да те пуштат од дома и твојата совест?
Хехех... па тоа и така е... досега демек не возеа...Ај па и за неколку години да направат и за 12 годишните и да возат само низ населба.
Ај иди у кујна прај манџа. Уште ц*цки не ти пораснале ќе возиш кола. Офф..Секако дека ќе ме пуштат, татко ми многу ги сака возилата и општо гранката сообраќај. Мајка ми може малку да се противи, зашто она повеќе се плаши за такви работи и смета дека е опасно, ама кога ќе се разгледа ситуацијата од сите страни ќе се увиди дека не е воопшто опасно.
Мојата совест исто ќе ме пушти ( ) со тоа што ќе имам земено возачка (сите тие часови и полагања кои треба да се пројдат не се мала работа), тоа што ќе бидам свесна за своите постапки во сообраќајот и совесен возач (како татко ми и брат ми ).