- Член од
- 24 јуни 2010
- Мислења
- 206
- Поени од реакции
- 68
Не е баш туку така тоа, кај мене у клас имаше дете што уопште немаше никаков проблем со школо ни со полиции се на се ок примерен дечко, али забеган по коли што да ти кажам.. и како ке го откриеш тој? Се на се законот не е на место не е проблемот успехот.Види,значи има на тие години деца кои што немаат памет,тоа и јас се согласувам,НО НЕ Е ТОА РЕЗУЛТАТ НА УСПЕХОТ.
прво зошто ти пишав така е дека пиша,учете си па возете си,ти кажав и мој предлог погоре и за вас повозрасните како би било да ви донесат таков закон,и сигурен сум дека 90% од возачите ќе се бунат на тој закон,но тогаш тоа ќе е нормално.
Тие деца кои што ќе немаат памет(односно што ќе се курчат со колите),нека не им даваат ни возачка.Нека се прави некоја проверка,дали имаат укори,казни,проблеми со полиција и такви срања,нека не им даваат,и јас сум за тоа.
Ама да ги ставаш сите во исти кош,неможеш бе другарче,едноставно неможеш.
И,тој што нема памет ќе нема ни на 18 ни на 20 ни на 80 години ! претпоставувам,дека со тоа памет,мислеше на курч-фаци.
Иначе и ја коа сум бил на твоја возраст сум плукал по се живо и диво зашо не даваат алкохол или зашто у дискотека не ме пуштале итн итн.. Коа ке напраиш 18-19-20 години и тебе ке ти сметаат тие работи.