сериозен си или тролаш? зашто ако си сериозен тогаш си глуп! како може толку пати да те заебат у ист месец бе?? алооооооооооооо
Значи те украдиле 16 пати во рок од нешто повеќе од месец дена ?
Па дури и по 2-3 пати во ден.
машала, машала.
Незнам како си успеал да падниш на иста финта толку пати.
Барем да си ги однел некаде да си ѓи из*бал ... ! барем ке ти се испатело .. !! иначе баш ме интересира КОЛКУ ПАРИ СЕ ВКУПНО ТИ УКРАДОА И ДАЛИ БЕА ИСТИТЕ ДЕВОЈКИ ? ? !! стварно воа е некако глупо .. 15 пати да паѓаш на една иста финта .. !!
Очигледно ти ја разбраа темаваМене ми се случи а и ќе ми се случи многу веројатно повторно следниов викенд, па вие како сакате.
Викендов планирам да понесам камера и да ја снимам дешавката, се надевам тогаш ќе разберат што конкретно и како точно се случуваДај со слики опиши ја.
И така се препорачува да не се носи новчаник од дома, туку на излез од маркетот да си купиш еден. Цената е наведена во првиот пост. Прилично ефтини се а и вршат работа )))А што ако немам новчаник?
Totally, никако не си го видел ова на интернет.. И ја го неам видено...Мене ми се случи а и ќе ми се случи многу веројатно повторно следниов викенд, па вие како сакате.