Внимавајте ве молам!

I

Iblis

Гостин
Princ кажи кај кој супермаркет се денес да не одам да купувам и има новчаници од 50 денари ако некој е заинтересиран.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.413
Поени од реакции
5.080
Стварно бе... на кој супермаркет ќе бидат.... ме мрзи на времево да ја мијам колата...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Мене ми се случи а и ќе ми се случи многу веројатно повторно следниов викенд, па вие како сакате.
Принц плати две курви пред да одиш во супермаркет следниот пат поевтино ќе ти се фати и нема да зјапаш у цицките после :ROFLMAO:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.772
сериозен си или тролаш? зашто ако си сериозен тогаш си глуп! како може толку пати да те заебат у ист месец бе?? алооооооооооооо :cenzura:
:vozbud:
Глуп е изглеа, а?
Те молам, раскажи ни понатаму што мислиш околу ова.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Како прво кажи кај кој Супермаркет седат и оперираат (ако е вистина тоа што го збориш), за да знаеме да не наебе некој. Зошто ако ти украдат новчаник со лична карта, дебитна/кредитна картица и сл не е мала работа. За да знаеме како да се снајдеме, најдобро да ни кажеш каде се точно, како изгледаат, и што точно прават.
-И ако може да ми кажеш што си правел ти со нив? Сигурно и ти си сакал нешто со нив прц-мрц па те дигнале во воздух. И мене ме имаат украдено курви (што и не сум имал ништо со нив, онака само на поминување), толку пати да ме украдат, стварно треба да сум луд. :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.696
Поени од реакции
11.907
Кажете бе каде нека ме ограбат и мене еднаш :D

V

Vollstandig

Гостин
Ептен стар дури со прашина виц, али држи вода. Незнам сеа поеќево шо викат “Ако е вистина кажи во кој супер маркет беше“... Дали тролаат или се толку ретардирани.. (y)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Кажете бе каде нека ме ограбат и мене еднаш :D
Пред секој Tинекс ги има, но мора сам да одиш, ако видат двајца не се пуштаат во акција, и пицни се среди се, тури тоа гелот напрај фризот, стаи златен ланец од надвор да се гледа ако те видат како партал не се пуштаат во акција.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.696
Поени од реакции
11.907
Пред секој Tинекс ги има, но мора сам да одиш, ако видат двајца не се пуштаат во акција, и пицни се среди се, тури тоа гелот напрај фризот, стаи златен ланец од надвор да се гледа ако те видат како партал не се пуштаат во акција.
Ааа фала фала :D Одма одам сега

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
многу глупи луѓе имало на форумов... :tapp:

не се однесува ова на принц и неговите подржувачи

Kajgana Shop