Внимавајте ве молам!

P

Princ

Гостин
Ги предупредувам мажите кои што се редовни муштерии во некој од големите супермаркети во Скопје да внимаваат. Еве за што се работи...
Минатиот месец бев жртва на вешта измама додека бев на шопинг. Едноставно, купувањето намирници ми се претвори во доста трауматично искуство. Немојте да бидете наивни и да мислите дека ова нема да ви се случи вам или на вашите пријатели.

Еве како функционира измамата:

Две згодни девојки ти се приближуваат до колата, додека ја товараш со кесите од супермаркетот. Двете почнуваат да ти ја бришат шофершајбната со крпа и прашак, додека нивните гради само што не испаднале од минијатурни маички. Не е возможно да не зјапаш.

Кога ќе им се заблагодариш и ќе им понудиш да им платиш, тие ќе те одбијат и наместо тоа ќе побараат од тебе да ги одвезеш до следниот супермаркет. Откако ќе се сложиш, двете седнуваат на задното седиште. По пат, почнуваат да се соблекуваат. Тогаш една од нив се прекачува напред на предното седиште и почнува да ползи по тебе, додека во исто време другата ти го краде новчаникот.

Мене ме ограбија во Јуни на 5-ти, 12-ти, 19-ти, два пати на 21-ви, 24-ти, 25-ти и 26-ти. Исто така во Јули на 1-ви, 4-ти, два пати на 8-ми, 10-ти, 11-ти, 12-ти, и во понеделникот 3 пати и многу, многу веројатно повторно следниов викенд.

Па Ве молам да го препратите ова до вашите пријатели за да не нае*ат и они како нае*ав јас.

П.С. И за крај една важна информација: Новчаниците во супермаркетите се 150 денари.

Д

Данлош Чехонте

Гостин
Ги предупредувам мажите кои што се редовни муштерии во некој од големите супермаркети во Скопје да внимаваат. Еве за што се работи...
Минатиот месец бев жртва на вешта измама додека бев на шопинг. Едноставно, купувањето намирници ми се претвори во доста трауматично искуство. Немојте да бидете наивни и да мислите дека ова нема да ви се случи вам или на вашите пријатели.

Еве како функционира измамата:

Две згодни девојки ти се приближуваат до колата, додека ја товараш со кесите од супермаркетот. Двете почнуваат да ти ја бришат шофершајбната со крпа и прашак, додека нивните гради само што не испаднале од минијатурни маички. Не е возможно да не зјапаш.

Кога ќе им се заблагодариш и ќе им понудиш да им платиш, тие ќе те одбијат и наместо тоа ќе побараат од тебе да ги одвезеш до следниот супермаркет. Откако ќе се сложиш, двете седнуваат на задното седиште. По пат, почнуваат да се соблекуваат. Тогаш една од нив се прекачува напред на предното седиште и почнува да ползи по тебе, додека во исто време другата ти го краде новчаникот.

Мене ме ограбија во Јуни на 5-ти, 12-ти, 19-ти, два пати на 21-ви, 24-ти, 25-ти и 26-ти. Исто така во Јули на 1-ви, 4-ти, два пати на 8-ми, 10-ти, 11-ти, 12-ти, и во понеделникот 3 пати и многу, многу веројатно повторно следниов викенд.

Па Ве молам да го препратите ова до вашите пријатели за да не нае*ат и они како нае*ав јас.

П.С. И за крај една важна информација: Новчаниците во супермаркетите се 150 денари.
:ROFLMAO:
До толку ли си лесен да паднеш на два пара цицки?

S

Sheldon Cooper

Гостин
сериозен си или тролаш? зашто ако си сериозен тогаш си глуп! како може толку пати да те заебат у ист месец бе?? алооооооооооооо :cenzura:

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Арно што ми кажа, сега ќе одам со празен новчаник :pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не вервам ова да е вистина :)

P

Princ

Гостин
Мене ми се случи а и ќе ми се случи многу веројатно повторно следниов викенд, па вие како сакате.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
сериозен си или тролаш? зашто ако си сериозен тогаш си глуп! како може толку пати да те заебат у ист месец бе?? алооооооооооооо :cenzura:
Не вервам ова да е вистина :)
Ја мислам дека е вистина...

...ама па ја сум женско, може и грешам.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Хахахаха, закон!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Значи те украдиле 16 пати во рок од нешто повеќе од месец дена ? :eek:
Па дури и по 2-3 пати во ден.:sick:
машала, машала.
Незнам како си успеал да падниш на иста финта толку пати.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Мене ми се случи а и ќе ми се случи многу веројатно повторно следниов викенд, па вие како сакате.
а да пробаш да им кажеш не на типките па да не ти се случи ? или неизбежно е како смртта? :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Значи те украдиле 16 пати во рок од нешто повеќе од месец дена ? :eek:
Па дури и по 2-3 пати во ден.:sick:
машала, машала.
Незнам како си успеал да падниш на иста финта толку пати.
Братче или апла глуп си, или имаш 13 години и погоре пишаното не важи за тебе пошо немаш право да возиш кола :pos:

Како и да е, мој совет ти е да одиш на лекар, да те проверат дали те фатил пубертет.

Kajgana Shop

На врв Bottom