Влатко Лозановски

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
За 100 гласа ни бегаат..гласајтеее

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
За арно за убо нека е....
нека му се множат
убав спот стварно

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Секоја чест за дечково,прекрасен е во секој поглед,ама спотовите му се многу обични..сакам да кажам дека заслужува многу повеќе,затоа шо стварно е талентиран!:wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Уште да ги тргне тоа цвикерите и се ќе биде во ред. Во глобала, повеќе од добар е.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
I sho napraj vlatko ...koe mesto...po sho ne sum vo tek so nastanive...kasnam eden mesec:):smir:

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Ajde plukajte do makedoncite nasi, bogda cuva ako ne ti se sviga deckoto ne go slusaj :) a deka on kopira jas mislam deka ne kopira, ima samo slicen glas na tose on nemoze da go mena zaso nekoj luge neznaat da si go cenat svoeto-makedonskoto i toa sto malku ostanalo od nasata estrada, vie go plukate !!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На кого не му се слуша немора да го слуша и готово...аман! Иди слушајте Цеца, Џеј и остали лигуши.

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
На кого не му се слуша немора да го слуша и готово...аман! Иди слушајте Цеца, Џеј и остали лигуши.

Za ova bravo a posle site ke vikaat si ja sakame makedonija i ke ja pcujat grcija sto zbori deka ne postoime a ni samite neznaeme da si go cenime makedonskoto nesto sto ni e ostanato ;)

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Абе дечкото е талент,тоа е факт!:wink:

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Сонцето на Влатко огреа во Португалија

Големиот хит на Влатко Лозаноски Сонце не ме грее, кој на Радискиот фестивал МАРС доби награда за најслушана песна на радио-станиците во Македонија за изминатава година, ќе биде препеан на португалски јазик и ќе се најде на албумот на познатиот бразилски композитор и артист Роџер Рико.

Влатко и Рико се запознаа на фестивалот Славјанки базар во јули годинава, каде Влатко во живо во придружба на оркестар ја изведе Сонце не ме грееи го освои второто место.

Воодушевен од изведбата на песната Рико побара од Влатко и композиторот на Сонце не ме грее Лазар Цветкоски да му ги отстапат правата за тој да ја препее песната и истата да се најде на неговиот нов албум. На обострано задоволство, нотите од песната му се испратени и во текот на месецов очекуваме да ја слушнеме Сонце не ме грее на португалски јазик.

Kajgana Shop

На врв Bottom