TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Ма не...АБЦ е само љут што го заебале овие од владата и не го известиле навреме за бесплатната интернет програма...па кутриот се обврзал веќе за договор за интернет што треба да го плаќа и нема рачун да се гага... ))
Точкест, нема ни да видиш )) Освен ако владата не ги стегне и даночните обврски конечно да си течат...Јас плаќам данок, и пак имам леб да јадам...Галамат само оние гагаџиите и оние кои добро им дошле пари без обврски...
Плаќаат и за мене данок и мило ми е поради тоа, но малце забегав од темава...
Дајбоже да има што повеќе бесплатни курсеви за компјутери и повеќе бесплатен интернет! За наше добро!
П.С. Гледам дека и АБЦ ги посетувал бесплатните курсеви на владата за компјутери...„одеднаш” се научи да пишува на кирилична поддршка на форумов...
Точкест, нема ни да видиш )) Освен ако владата не ги стегне и даночните обврски конечно да си течат...Јас плаќам данок, и пак имам леб да јадам...Галамат само оние гагаџиите и оние кои добро им дошле пари без обврски...
Плаќаат и за мене данок и мило ми е поради тоа, но малце забегав од темава...
Дајбоже да има што повеќе бесплатни курсеви за компјутери и повеќе бесплатен интернет! За наше добро!
П.С. Гледам дека и АБЦ ги посетувал бесплатните курсеви на владата за компјутери...„одеднаш” се научи да пишува на кирилична поддршка на форумов...