- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 689
- Поени од реакции
- 671
Слабо, другите тетовчани земале повеќе од него, а тој како лидер на на СДММ да зема скоро дупло помалку пари месечно од синот на Самка, треба да се фрли директно у река Пења.
Слабо, другите тетовчани земале повеќе од него, а тој како лидер на на СДММ да зема скоро дупло помалку пари месечно од синот на Самка, треба да се фрли директно у река Пења.
Чекај, овој отиде за Америка и се врати од кога падна режимот ? Е ова само комуњари го можат, значи еден другар мој не бил сам, овие сите биле исти, овој другаров имаш 10 годишна виза за америка, беше не цела година( не бил лесен животот и таму бла бла) и се врати и повеќе не ја искористи, уште е во сегашна северна и еден најверните навивачи на сдсс.
Можно да е бил на летна работа како студент каде што одат голем број на студенти и се враќаат(дел и остануваат нелегално) ама овој морал да драматизира. Ништо чудно и тоа ти што велиш, сепак тие се сметаат дека се предодредени со самото раѓање да работат државно и да ја раководат небањатата раја.Чекај, овој отиде за Америка и се врати од кога падна режимот ? Е ова само комуњари го можат, значи еден другар мој не бил сам, овие сите биле исти, овој другаров имаш 10 годишна виза за америка, беше не цела година( не бил лесен животот и таму бла бла) и се врати и повеќе не ја искористи, уште е во сегашна северна и еден најверните навивачи на сдсс.
Мислам дека да му дадат квиз на народов да ги погоди тие 50 души на платен список, најслабиот учесник ќе извади 40 од 50.Петрит Сарачини, куртонот од владината "невладина" ЦИВИЛ, сепак испадна дека било владино измеќарче со тапија. Кој би рекол. Сите сме веома врло изненадени.![]()
Не, овој одеше преку ворк и травел како студент, а правеше филмови за урбаните дека се сели.Чекај, овој отиде за Америка и се врати од кога падна режимот ? Е ова само комуњари го можат, значи еден другар мој не бил сам, овие сите биле исти, овој другаров имаш 10 годишна виза за америка, беше не цела година( не бил лесен животот и таму бла бла) и се врати и повеќе не ја искористи, уште е во сегашна северна и еден најверните навивачи на сдсс.
Ne bese na letna nego imase 10 godisna koga saka da vlezi i izlezi, togas amerive gi pocestija banjative so takvi vizi koga Bucko bese premier za dobro zavrsenata rabota za novata teritorijalna raspredelba.Можно да е бил на летна работа како студент каде што одат голем број на студенти и се враќаат(дел и остануваат нелегално) ама овој морал да драматизира. Ништо чудно и тоа ти што велиш, сепак тие се сметаат дека се предодредени со самото раѓање да работат државно и да ја раководат небањатата раја.
Не мислев на другар ти туку за оној што го постиравме неколку души.Ne bese na letna nego imase 10 godisna koga saka da vlezi i izlezi, togas amerive gi pocestija banjative so takvi vizi koga Bucko bese premier za dobro zavrsenata rabota za novata teritorijalna raspredelba.
Незнам луѓево што лице и образ имаат ама алал им вера.Петрит Сарачини, куртонот од владината "невладина" ЦИВИЛ, сепак испадна дека било владино измеќарче со тапија. Кој би рекол. Сите сме веома врло изненадени.![]()