Влада на Македонија

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Што ќар имаш ти од ова?
Зошто на пример не гледаш на работите по принцип непријателот на мојот непријател е пријател?
За жал има една логика, дека ја сум ти непријателот :)
Како и да вртиш шупакот ти е отпозади.
Колку и да сакам да те бомбардирам со адхоминем срце не ми дава, ама изгледа си бетер од копилињава за кои барем на прв поглед декларативно се бориш против.
Ти си можеби најдолен стадиум од ѓубре што може да биде некој....подоле од твоето ниво не може....ама ај, може грешам, па ќе оставам луфта време.
Знаеш шо, не вредиш ни да те плукнам, макар виртуелно.

Ај нема врска, ќе оставам луфта и овде....може стварно мислиш дека си у право.....ако те напипам 100% ќе ти го заебам детството, жими Никола Грујовски :)
Едно ќе ти кажам, тие шо на база на правењето гадости и пакости во име на партиското племе профитирале во оваа мала, јадна и сиромашна земја, крв да серат, затоа шо сме тука кај шо сме токму поради таквите како нив и никој друг.
Автоматски споено мислење:

Демек јас имам идоли :)
Не ебам никого, ни тој у гепегот ни тебе ни тој што ме цитирал ни самиот господ. Нема никој погоре од мене, ама ако треба да се направи нешто за да не ни се смее цел свет ќе прифатам све. Затоа што на крајот од денот ме заболе курот за туѓо мислење, не тука, кај сакаш. Ќе идам контра ветер од кур ќејф....затоа што можам, и не се потресувам ни најмалку.
Ако евентуално се појавиш негде, кај шо пешачам на пример а си со возило, слези и претстави се.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Знаеш шо, не вредиш ни да те плукнам, макар виртуелно.

Едно ќе ти кажам, тие шо на база на правењето гадости и пакости во име на партиското племе профитирале во оваа мала, јадна и сиромашна земја, крв да серат, затоа шо сме тука кај шо сме токму поради таквите како нив и никој друг.
Автоматски споено мислење:

Ако евентуално се појавиш негде, кај шо пешачам на пример а си со возило, слези и претстави се.
Нека серат крв, и рак да фатат и они и цела фамилија, без милост за возраст.....и сите што земале нешто на туѓ грб. :)
Далеку си ти под мене другарче, немаш ни знаење ни памет, ни морална супериорност ко што сум го имал на 4 год. возраст. Не дека си како просечниве......ама треба да веслаш уште многу. Не знаеш ни 0,1% од тоа што го знам :)
Како и да е, времето ги открива работите и еден ден ќе биде јасно што е што.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Затоа си нервозен во последно време? :unsure:
Ве сакам сите од некоја друга дистанца, у која светов е филм. Ти си добро дете од кај и да те гледа човек :)

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Нека серат крв, и рак да фатат и они и цела фамилија, без милост за возраст.....и сите што земале нешто на туѓ грб. :)
Далеку си ти под мене другарче, немаш ни знаење ни памет, ни морална супериорност ко што сум го имал на 4 год. возраст. Не дека си како просечниве......ама треба да веслаш уште многу. Не знаеш ни 0,1% од тоа што го знам :)
Како и да е, времето ги открива работите и еден ден ќе биде јасно што е што.
Па према ова шо го пишуваш, искрено се надевам дека нема да те стигнам никогаш :icon_lol:

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
666
Ој ти моме Донке не гледај ме.
Од гледање Донке фајде нема.

Дај руби дуби дај дај руби дуби дај.

Знаете, секогаш може и полошо.
А замислете да јадете сендвич заедно додека зборат Мицко и Заеф на иста бина.
Ова ви се вика партиски национализам. Дека лепчето од Заеф а саламката од Мицко.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Фала што го сменивте имево на темава, сигурен сум сите двајца уставно неписмени што беа навредени од претходното име сега се задоволни

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Ве сакам сите од некоја друга дистанца, у која светов е филм. Ти си добро дете од кај и да те гледа човек :)
Кулирај, што се замараш со политика. Гледаш дека двете магариња се тегнат на јажето за да стигнат до својата бала. За кратко време или ќе научат да соработуваат или ќе умрат од (политичка) глад. Па и гледаш дека кој и да е на власт, некој од надвор го држи морковот.

И ти си супер човек, ама вака реторички гледано, низ сите теми, нервозата се враќа во тебе, ја задржуваш и не ја ослободуваш. Пример, а малку да се изнервирам одма и рипам на Мила. :D

Не заборавај дека "раздели, па владеј" е максимата.

Член од
7 март 2009
Мислења
1.165
Поени од реакции
837
Што мислам за денешнава сдсовска-дуи влада во Р.Македонија? Па само ова ми текнува за нив во моментов
СДС-на прав пат!.jpg

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Кулирај, што се замараш со политика. Гледаш дека двете магариња се тегнат на јажето за да стигнат до својата бала. За кратко време или ќе научат да соработуваат или ќе умрат од (политичка) глад. Па и гледаш дека кој и да е на власт, некој од надвор го држи морковот.

И ти си супер човек, ама вака реторички гледано, низ сите теми, нервозата се враќа во тебе, ја задржуваш и не ја ослободуваш. Пример, а малку да се изнервирам одма и рипам на Мила. :D

Не заборавај дека "раздели, па владеј" е максимата.
Не е политика у прашање, тоа е целата работа. Стварта е што е ова надвор од политиката, ова е инженеринг....касапење на се што имаме. Греота е да бидеме неми, не за нас...туку за идните генерации. Ќе се превртуваме по гробови за ова што го дозволивме.
И не дека е битно на крајот од денот....национализмот е програма у умот исто како милион други, само што животот е тоа...збир на слатки илузии.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Не знам дали тендерот кој го планираше Боди пред 15-ти јули е нешто земско или возвишено и дали затоа ќе се превртува во гробот или па можда со дел од истиот ќе се превртуваше на стомак/на кичма на некоја егзотична плажа.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Не знам дали тендерот кој го планираше Боди пред 15-ти јули е нешто земско или возвишено и дали затоа ќе се превртува во гробот или па можда со дел од истиот ќе се превртуваше на стомак/на кичма на некоја егзотична плажа.
Не, за плажата заработуваме со бело....по 20000 евра од кило, со магариња преку граница. Ова е за ситни трошоци, за кафе и слично.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Ја па се чудев кога излезе онаа со тренирањето на магаре од 80к евра, оно да ти било стварно нешто посебно, не е ефтино да научиш магаре како да најде мина и да ја помине, како да бега од гранична полиција и да дојде на точната локација со пратката.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.945
Поени од реакции
41.116

Болварот Красимир може да изиграва шериф само на мекотели, кастрирани и бета мажиња како Зоран Заев, Никола Димитров, Владо Бучковски и останата комуњарска багра.

Грција е светлосни години пред Бугарија, да не зборам за нас, па сигурно нема да дозволи еден ропак, опинок и тешка сељандура, просечен тип од локална биртија како што е Красимир свињата да им кажува и да им мења учебници и историја. Се знае Бугарите што биле на овие простори, исто како што се знае и автохтоните шиптарчиња што биле тука за време на Турско и ВСВ.

Но, во Грција и Србија премиер не е шупакот Заев па таму Красимир не може, и нема никакво влијание, таму Бугарите не можат да шират реа и фекалии како што шират тука.

Надополнето со зошто оваа влада е најнеспособната збирштина на луѓе(ако можам така да ги наречам) и зошто овој народ не заслужува ништо повеќе кога два пати го гласа ЗЗ за премиер:

Просат и молат за шака вакцини, затоа што се неспособни да ги нарачаат по регуларна постапка.

Kajgana Shop

На врв Bottom