Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.411
- Поени од реакции
- 7.871
Знаеш шо, не вредиш ни да те плукнам, макар виртуелно.Што ќар имаш ти од ова?
Зошто на пример не гледаш на работите по принцип непријателот на мојот непријател е пријател?
За жал има една логика, дека ја сум ти непријателот
Како и да вртиш шупакот ти е отпозади.
Колку и да сакам да те бомбардирам со адхоминем срце не ми дава, ама изгледа си бетер од копилињава за кои барем на прв поглед декларативно се бориш против.
Ти си можеби најдолен стадиум од ѓубре што може да биде некој....подоле од твоето ниво не може....ама ај, може грешам, па ќе оставам луфта време.
Едно ќе ти кажам, тие шо на база на правењето гадости и пакости во име на партиското племе профитирале во оваа мала, јадна и сиромашна земја, крв да серат, затоа шо сме тука кај шо сме токму поради таквите како нив и никој друг.Ај нема врска, ќе оставам луфта и овде....може стварно мислиш дека си у право.....ако те напипам 100% ќе ти го заебам детството, жими Никола Грујовски![]()
Автоматски споено мислење:
Ако евентуално се појавиш негде, кај шо пешачам на пример а си со возило, слези и претстави се.Демек јас имам идоли
Не ебам никого, ни тој у гепегот ни тебе ни тој што ме цитирал ни самиот господ. Нема никој погоре од мене, ама ако треба да се направи нешто за да не ни се смее цел свет ќе прифатам све. Затоа што на крајот од денот ме заболе курот за туѓо мислење, не тука, кај сакаш. Ќе идам контра ветер од кур ќејф....затоа што можам, и не се потресувам ни најмалку.