Влада на Македонија

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Јас мислам дека е редно време поповод настанов, да се навратиме на темата на бугарската протситуција...

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
дневно-политички добро им дојде
Тоа секако, но не може да не оваа вето со амин на Брисел, да не се заебаваме, ама кој кур Бугарија може да направи нешто ако Брисел не дозволува. Искористени се како и сите други помали членки.

Се знаеше дека вака че заврши работата ама ок.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.684
Поени од реакции
5.315
"Владата поведува постапка за разрешување на директорот на МИА, Зоран Иванов, поради објава на социјалните мрежи".

АХАХАХАХАХХААХХА џабе им ги праеше стакло шупаците :pos:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.529
Поени од реакции
9.408
владе моабет си праим што е проблемот ,зборим за ,,обштата''историја
како бе муабет пичка ти матер, па миљон пат се вадени факти каде луѓе се декларирале како македонци, и цело време истата песна, ааа не тоа не важи тие биле по грешка пишани, незнм географски биле и после пак истите твои бљувотини по мииљион пат.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.416
Поени од реакции
24.140
Posto ocigledno na administracijata ne im e bas prioritet soodvetno da se reagira na bugarska propaganda so ogled na probugarskata naklonetost na del od administracijata, predlagam totalen bojkot na site temi kade bugarite i bugarofilite jadat gomna. Neka si pisat ili sami ili so niv, koj gi eba pa na kraj.
Vo slucaj nekoj da nr vide ili ne razbra da si go povtoram postot.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
"Владата поведува постапка за разрешување на директорот на МИА, Зоран Иванов, поради објава на социјалните мрежи".

АХАХАХАХАХХААХХА џабе им ги праеше стакло шупаците :pos:
Ништо страшно, ќе го стават на друга директорска позиција, тој ќе си продолжи да им ги гланца шупаците. Исто како што направија со сите останати претходно кои ги фати "метлата".

H

HoT _iCe

Гостин
Сви што мислесте дека и без вето од Бугарију ќе улегнемо у Европу или ќе добиемо датум, у поголем транс и од Зајка сте. Мене ме мерак што Зајче доби овакв убав шамар сас гомњиву чарапу и дефинитивно у историју за мене ќе улегне како најголема будала и шарлатан што се нашја у политику.
Друга работа што исто ме радуе е што полка, полка почнава наши комшие да покажуев колко не стварно ценив и почитуев, ако добију реплике како Срби су различни и су гостопримљиви и не знам што, верујте у још едн транс сте или паралелан универзум, Срби да су на позицију на силу како БГ што е сга сас нас, исто ќе ни ударив кајлу.
Али ако, полка се чисти цинизам и лажно добро соседство док гледмао како док ми добиемо преговори за улаз, ЕУ се распада и како се одвива политика и стање, прашање е још колко ќе се тера овакој, него на време нека се најде некој квалитетан политичар што ќе влече накуде Кину па ако треба и душу на ѓавола нека гу продаде зашто од ЕУ, САД и компанију натофци, изедемо га велико :D

Член од
25 март 2012
Мислења
8.622
Поени од реакции
5.263
Сви што мислесте дека и без вето од Бугарију ќе улегнемо у Европу или ќе добиемо датум, у поголем транс и од Зајка сте. Мене ме мерак што Зајче доби овакв убав шамар сас гомњиву чарапу и дефинитивно у историју за мене ќе улегне како најголема будала и шарлатан што се нашја у политику.
Друга работа што исто ме радуе е што полка, полка почнава наши комшие да покажуев колко не стварно ценив и почитуев, ако добију реплике како Срби су различни и су гостопримљиви и не знам што, верујте у још едн транс сте или паралелан универзум, Срби да су на позицију на силу како БГ што е сга сас нас, исто ќе ни ударив кајлу.
Али ако, полка се чисти цинизам и лажно добро соседство док гледмао како док ми добиемо преговори за улаз, ЕУ се распада и како се одвива политика и стање, прашање е још колко ќе се тера овакој, него на време нека се најде некој квалитетан политичар што ќе влече накуде Кину па ако треба и душу на ѓавола нека гу продаде зашто од ЕУ, САД и компанију натофци, изедемо га велико :D
What?
Автоматски споено мислење:

Илко Илија
Ајде да видиме

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
What?
Автоматски споено мислење:

Илко Илија
Ајде да видиме
Па ништо, со тоа што би се иселил од државата, они двајцата ќе ги задоволат потребите на нивното владеење.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.622
Поени од реакции
5.263
Па ништо, со тоа што би се иселил од државата, они двајцата ќе ги задоволат потребите на нивното владеење.
За ова одев бос до продавница да купам пуканки?

Член од
25 март 2012
Мислења
8.622
Поени од реакции
5.263
E шо очекуваше ти, ќе го стаам Берик за главен и ќе останеш да живееш во РМ?
Те сметав за попаметен :icon_mrgr:
А јас искрено очекував да прочитам аргументи дека берик би бил добар водач...

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
А јас искрено очекував да прочитам аргументи дека берик би бил добар водач...
Подобар од тоа здравје, замисли се будиш еден ден и живееме во држава каде сме сите еднакви а оние кои вршат терор кон другите си заминале.

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
И мене ме интересираше тоа, ама никој не одговори, а веќе се изнапишаа 20 страни. Така може комотно да се банираат, само провоцираат и онака.
па 100 пати ви се кажа вето имате зашто не изполнувате договора за добрососедство од 2017
за да почнете преговори и бугарската страна да е сигурна деке ке го изпалнувате бугарската страна сака
1,да има (патна карта) рокове за изполнуване на договора под надзор на ЕУ
2.во преговорната рамка да се користи целото име република северна македонија а не само република македонија (зашто и пиринска е северна)
3 откажуване од македонско малцинство во пиринско
4 за јазикот да се користи пред ЕУ Македонски јазик според уставот

ако се согласите почнувате преговори декември

Kajgana Shop

На врв Bottom