Тоа секако, но не може да не оваа вето со амин на Брисел, да не се заебаваме, ама кој кур Бугарија може да направи нешто ако Брисел не дозволува. Искористени се како и сите други помали членки.дневно-политички добро им дојде
како бе муабет пичка ти матер, па миљон пат се вадени факти каде луѓе се декларирале како македонци, и цело време истата песна, ааа не тоа не важи тие биле по грешка пишани, незнм географски биле и после пак истите твои бљувотини по мииљион пат.владе моабет си праим што е проблемот ,зборим за ,,обштата''историја
Vo slucaj nekoj da nr vide ili ne razbra da si go povtoram postot.Posto ocigledno na administracijata ne im e bas prioritet soodvetno da se reagira na bugarska propaganda so ogled na probugarskata naklonetost na del od administracijata, predlagam totalen bojkot na site temi kade bugarite i bugarofilite jadat gomna. Neka si pisat ili sami ili so niv, koj gi eba pa na kraj.
Ништо страшно, ќе го стават на друга директорска позиција, тој ќе си продолжи да им ги гланца шупаците. Исто како што направија со сите останати претходно кои ги фати "метлата"."Владата поведува постапка за разрешување на директорот на МИА, Зоран Иванов, поради објава на социјалните мрежи".
![]()
АХАХАХАХАХХААХХА џабе им ги праеше стакло шупаците![]()
What?Сви што мислесте дека и без вето од Бугарију ќе улегнемо у Европу или ќе добиемо датум, у поголем транс и од Зајка сте. Мене ме мерак што Зајче доби овакв убав шамар сас гомњиву чарапу и дефинитивно у историју за мене ќе улегне како најголема будала и шарлатан што се нашја у политику.
Друга работа што исто ме радуе е што полка, полка почнава наши комшие да покажуев колко не стварно ценив и почитуев, ако добију реплике како Срби су различни и су гостопримљиви и не знам што, верујте у још едн транс сте или паралелан универзум, Срби да су на позицију на силу како БГ што е сга сас нас, исто ќе ни ударив кајлу.
Али ако, полка се чисти цинизам и лажно добро соседство док гледмао како док ми добиемо преговори за улаз, ЕУ се распада и како се одвива политика и стање, прашање е још колко ќе се тера овакој, него на време нека се најде некој квалитетан политичар што ќе влече накуде Кину па ако треба и душу на ѓавола нека гу продаде зашто од ЕУ, САД и компанију натофци, изедемо га велико![]()
Па ништо, со тоа што би се иселил од државата, они двајцата ќе ги задоволат потребите на нивното владеење.
За ова одев бос до продавница да купам пуканки?Па ништо, со тоа што би се иселил од државата, они двајцата ќе ги задоволат потребите на нивното владеење.
E шо очекуваше ти, ќе го стаам Берик за главен и ќе останеш да живееш во РМ?За ова одев бос до продавница да купам пуканки?
А јас искрено очекував да прочитам аргументи дека берик би бил добар водач...E шо очекуваше ти, ќе го стаам Берик за главен и ќе останеш да живееш во РМ?
Те сметав за попаметен![]()
Подобар од тоа здравје, замисли се будиш еден ден и живееме во држава каде сме сите еднакви а оние кои вршат терор кон другите си заминале.А јас искрено очекував да прочитам аргументи дека берик би бил добар водач...
па 100 пати ви се кажа вето имате зашто не изполнувате договора за добрососедство од 2017И мене ме интересираше тоа, ама никој не одговори, а веќе се изнапишаа 20 страни. Така може комотно да се банираат, само провоцираат и онака.