А да пробаш со оние драјвери за DLV-B50 ?DA , BAS RADI TOA BARAM POMOS :wink: NIKADE JA NEMA TAA SERIJA DLV- B 501 A KAMERAVA POSTOI POD TAA SERIJA, VO SEKOJ SLUCAJ FALA MNOGU
Најверојатно немаат подршка за вистаИ јас ја имам истата камера ама неможам да ја инсталирам на Vista 32-bit... Ќе може некој да ми каже што е проблемот?
Кажи го моделот де, како сакаш да ти најдеме драјвери ако не знаеме за што модел се работи ? Не сме пророци.:kajg:Mi treba drajver za tv kartica (PC TV Capture)
pomos?
Ovaj link ne raboti. Dali ke mozi nekoj da mi najdi drivers za tchibo web camera fala mn od napredДеновиве си чачкав низ интернет, и најдов една интересна ствар... Universal xp driver pack cd ... Тоа претставува цд - збирка со повеќе од 25000 драјвери за компјутерските компоненти.
Го симнав цд-то, ( Иако е поголемо од класично цд ) , и на сите компјутери каде што го испробав беше топ !
Значи, кога немате некој драјвер за компјутерот, а ви е мака да чачкате по интернети и слично, или ви е здосадено од менување на цедиња ( едно за графичка, друго за звучна, итн... ) само го ставате ова цд, и преку device manager на уредот кој windows не го препознава му правите апдејт на драјверот, и самиот компјутер ќе си го земи соодветниот драјвер од цд-то со драјвери....
Многу корисна работа, вреди да се проба....
Download Torrent Тука
Ovaj link ne raboti. Dali ke mozi nekoj da mi najdi drivers za tchibo web camera fala mn od napred
Абе сите драјвери ги изгубив што ги имав на цеде. Дајте негде ве молам сите од нет да ги симнам потшо треба шо побрзо да напраам формат!
Деновиве си чачкав низ интернет, и најдов една интересна ствар... Universal xp driver pack cd ... Тоа претставува цд - збирка со повеќе од 25000 драјвери за компјутерските компоненти.
Го симнав цд-то, ( Иако е поголемо од класично цд ) , и на сите компјутери каде што го испробав беше топ !
Значи, кога немате некој драјвер за компјутерот, а ви е мака да чачкате по интернети и слично, или ви е здосадено од менување на цедиња ( едно за графичка, друго за звучна, итн... ) само го ставате ова цд, и преку device manager на уредот кој windows не го препознава му правите апдејт на драјверот, и самиот компјутер ќе си го земи соодветниот драјвер од цд-то со драјвери....
Многу корисна работа, вреди да се проба....
Download Torrent Тука
Друже, постот од MkForces е пишам пред 2 годиниМислам дека имаш грешка во линкот за торентот или не постои овај торент.Дали ке можеш да ми го пратиш линкот или торентот на e-mail: oliver990@gmail.com бидејќи имам една камера и не можам никако да најдам драјвери за неа. Фала мн од напред позз
И јас го имам ова, програмов е закон.За тебе и за сите кои имаат проблем со драјвери има една алтка која го скенира целиот ваш компјутер и после со ваша согласност ви ги инсталира сите драјвери што ви фалат.
Uniblue Driver Scanner 2009
побарјте ја на интерент програмата ако не можете да ја најдете потражете ја на ewarez.com.mk