Ви треба драјвер? Побарајте тука.

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Ај некој нека ми даде драјвер за Audio Device on high definition Audio Bus. Верувајте секаде пребарав најдов некои ама не чинат .. пак ништо инаку сега го форматирав пц во му ставив ХП па немам звук .. другото го средив.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.649
Поени од реакции
7.490
Ај некој нека ми даде драјвер за Audio Device on high definition Audio Bus. Верувајте секаде пребарав најдов некои ама не чинат .. пак ништо инаку сега го форматирав пц во му ставив ХП па немам звук .. другото го средив.
Toa treba da e za HDMI, sto graficka imas i SP3 li e XPto ili ?

Член од
9 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
21
decki sakam da go preinstaliram windows 7 i sega se vo red ama kazete mi od kade da spustam toa za drajveri da bara kompjuterov posto ne znam ni kaj treba da se cepni za da znam so drajver da baram.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
decki sakam da go preinstaliram windows 7 i sega se vo red ama kazete mi od kade da spustam toa za drajveri da bara kompjuterov posto ne znam ni kaj treba da se cepni za da znam so drajver da baram.
7, сам ќе ти најди...твое е да го преинсталираш...ако потоа нешто не ти работи или случајно 7мицата не нашла драјвери, ќе пишеш овде и ќе се среди :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
7, сам ќе ти најди...твое е да го преинсталираш...ако потоа нешто не ти работи или случајно 7мицата не нашла драјвери, ќе пишеш овде и ќе се среди :)
ќе пише овде кога ќе нема драјвери за мрежна.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
ќе пише овде кога ќе нема драјвери за мрежна.
Да, сигурно има другар/ка, комшија/вка, пријател, на кој може во секое време да му се јави и да му каже да постира овде, или истата би го направила од најблиското место, 50% има и телефон со WiFi од каде може да се конектира овде и да го направи истото....

Член од
9 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
21
Да, сигурно има другар/ка, комшија/вка, пријател, на кој може во секое време да му се јави и да му каже да постира овде, или истата би го направила од најблиското место, 50% има и телефон со WiFi од каде може да се конектира овде и да го направи истото....
fala vi malku mi olesna ko kaza deka sam bara haha taka i mi rekoja tie so mi go davaa windowsot ama pak da si prasam :*

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Kaj da najdam driver za webcam?
Mi pisuva USB 2.0 1.3 m UVC webcam. Asus t5550 e laptopov, barav, najdov, ama nikade nema free, ili ima, ama ne rabotat.
Help?​

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Kaj da najdam driver za webcam?
Mi pisuva USB 2.0 1.3 m UVC webcam. Asus t5550 e laptopov, barav, najdov, ama nikade nema free, ili ima, ama ne rabotat.
Help?
Оди на официјалниот сајт за лаптопот и најди драјвери за точниот модел на лаптоп.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Оди на официјалниот сајт за лаптопот и најди драјвери за точниот модел на лаптоп.
Bev, modelot e asus x50sl, ali posto e na windows 7, nema nieden driver.
Na sajtot ima za vista 32bit i 64bit. Ovoj e windows 7 64bit.
Nema veze aj, ke baram sama -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom