Наташа Радио Милева Мара
Проф. Др. Маг. Мами
- Член од
- 29 април 2005
- Мислења
- 3.835
- Поени од реакции
- 1.118
E bas me interesira za lugeto de ne ne ostavaj taka ne dovrseni....koj bese ubien?zosto?bas me interesirat takvi raboti
Не ми текнува како беше муабетот ... пиши го побрзо ме копка :?FortunE напиша:Mene mi se ima slucheno mnogu chudna rabota, samo sega ne mozam da objasnam, vo nekoja druga prilika... Mi se sluchi pred 5 godini, pa ima momenti koga spijam sama da spijam so zapaleno svetlo od uplav... Srekja, toa beshe prv i edinstven pat i se nadevam nema da se povtori...
Ова некако не ми штима, баш сега пробав дома да пикнам прст во шишето со зејтин и тој влегува без никаков проблем. Друга работа, отворено беше шишето? Претходно сте го користеле?gerard напиша:Внатре беше прстенот, баш тој на сестра ми. Дури самиот прстен беше поголем (нормално) од оквиорт на шишето...
Sum ti kazuvala sigurna sum... Vo vrska so senkata... Sega sum na rabota, ne mozam da pisham, no koga ke imam poslobodno vreme ke objasnam vo detalidivine напиша:Не ми текнува како беше муабетот ... пиши го побрзо ме копка :?FortunE напиша:Mene mi se ima slucheno mnogu chudna rabota, samo sega ne mozam da objasnam, vo nekoja druga prilika... Mi se sluchi pred 5 godini, pa ima momenti koga spijam sama da spijam so zapaleno svetlo od uplav... Srekja, toa beshe prv i edinstven pat i se nadevam nema da se povtori...
Прво треба да ми веруваш во ова што ти го кажувам инаку нема смисла муабетот. Јас можам да те лажам до утреAcid напиша:Ова некако не ми штима, баш сега пробав дома да пикнам прст во шишето со зејтин и тој влегува без никаков проблем. Друга работа, отворено беше шишето? Претходно сте го користеле?gerard напиша:Внатре беше прстенот, баш тој на сестра ми. Дури самиот прстен беше поголем (нормално) од оквиорт на шишето...
не сваќам што има врска ако прстот влага во шишето?Ова некако не ми штима, баш сега пробав дома да пикнам прст во шишето со зејтин и тој влегува без никаков проблем.
Pred 5 i pol godini mi se sluchi neshto, koe seushte ne mozam da si objasnam shto e toa i den denes imam uplav i ne mozam da spijam ako nema vo sobata i najmala svetlina...divine напиша:Форчн, и јас сум сигурна дека си ми кажувала, ама имам заборавено затоа ти пишав да објасниш најбрзо да не ме копка :wink:
I mene mi e onaka bez vrska koga zboruvam za toa, no ete najdov malku vreme, za da objasnam...natasa напиша:auuu cela se naeziv da ne e toa senki sto velat deka gusat vo son :shock:
Така е секогаш, никој не верува додека не доживее :?FortunE напиша:I mene mi e onaka bez vrska koga zboruvam za toa, no ete najdov malku vreme, za da objasnam...
I jas mislam deka beshe senka i uplav imam golem... Po ulica, koga se vrakjav navecher, celo vreme se vrtev nazad da ne ide nekoj po mene... No, so tek na vreme, se plasham samo koga si legnuvam...
Sum slushala mnogu za tie senki, majka mi mi kazuvashe deka nekoja nejzina shkolska drugarka sekoja vecher bila "maltretirana" i duri imashe modrici...
Na tetka mi i se ima slucheno dodeka beshe bremena da i skoka neshto na stomak i za malku ke imashe spontan...
Zvuchi "ludo", no samo nekoj koj ne pochuvstvuval kolku e grdo ne veruva