6+6=13ТИ нели гледаш дека е преснимано .ОРигиналното видео неможев да го прикачам и го преснимав од лаптопот и двапати преврате т.е 13 секунди..
И додека стиснеш Save.6+6=13
Верувам дека сте виделе демони и вампири,може и некој трол
Ова ќе ме мрдне мене.втор пат,само што не е три саат,него се деси у 2 ипол и нешто,и не е мојата кучка него на комшијата до мене.Пак ќе се повторам:Ниедно не лае,наеднаш залајува на комшијата кучето(ама баш агресивно лаење,можам да разликувам агресивно од други ),напаѓа во празно во воздух,се слушаат агресивни лавежи во рок од 10тина секунди од 6-7 други кучиња(колку што останаа овде),агресивноста преминува во страв,наеднаш се слуша како едно по едно почнуваат да квичат и да бегаат.Нешто заебано ми се виде синоќа.Седев надвор во двор некаде од два ипол(навечер),си пушев цигари,и сега некадекај три веќе се спремав д аси влезам,а до тогаш сите кучиња во маало ќутеа,како ниедно куче да немаше.Потоа малку после три,три и 3-4 минути како наеднаш сите да почнаа да лаат,првин мојата,па после 2 секунди и сите други,ама онака како агресивно лаење,20тина секунди,па како квичење со страв,мојата дури почна да квичи како да ја тепа некој,и бегаше,се криеше,а немаше никој во двор.Лаеа се докај 4 саат ,кога и првите петли запеаа,и тогаш престанаа да лаат,исто како и што почнаа,наеднаш.
Може и нешто скроз рандом е,ама ете,ме растресе малце.
Сепак звучи ко нешто да се гребе по површина. Можеби некој мрднал со столче, чаша, пепељара итн. Ова е класичен случај на апофенија. Заклучуваш дека два настани(Привидението на гробиштата и звуците) се поврзани иако немаш никаква основа за тоа верување. Твојот мозок фунцкионира така да бара патерни и поврзаности меѓу феномени за нивна полесна класификација и распознавање. Ова ја индуцира апофенијата и твоето верување во поврзаноста меѓу настаните.ТИ нели гледаш дека е преснимано .ОРигиналното видео неможев да го прикачам и го преснимав од лаптопот и двапати преврате т.е 13 секунди..
Нема проблем за во иднина . А зошто е голем постот? Навистина не можев во пократки црти да го опишам тоа искуство, а да не оставам впечеток дека само се правам интересен. Инаку многу ретко зборувам за тоа. Повеќе сакам да читам [DOUBLEPOST=1398563749][/DOUBLEPOST]^ Друже се е океј, само следен пат коа ќе постираш толку голем пост користи го ентерот почесто, очите ми излегоа читајќи вака.
Нема проблем за во иднина^ Друже се е океј, само следен пат коа ќе постираш толку голем пост користи го ентерот почесто, очите ми излегоа читајќи вака.
А зошто на повеќето многу им е важно гледањето на кафе? И што убавина има во прошетка низ гробишта? И од едното и од другото никој ништо добро не видел така што баталете такви „авантури“ оти има некои работи коишто ниту може ниту треба да ги знаеме. Со такви работи тешко накрај се излегува.Незнам ни како да започнам.Живеам во село.Пред два дена седевме со другарката дома кај мене, се забавувавме,муабетвме.Некаде околу 02:30 часот ни текна да одиме да се прошетаме по патот.И тргнавме! Патот води и преку селските гробишта,но незнам зошто не чувствувавме ни малку страв а и не верувавме дека постојат натприродни појави...Одевме и седнавме на пола пат околу 02:46. Kако седевме и зборувавме пред нас како да имаше нешто црно големо и како да не гледа.И двете го забележавме но ниедна не прозборе за да не се исплашиме меѓусебе.Почувствував како косата да ми се крена на боцки и почнав да викам господе помоги господе,господе,господе.Другарката ме праша зошто така велам и и реков,станавме и си отидовме.Дома разговаравме и таа призна дека несакала да ме исплаши, така си се тешевме дека е предмет(иако не беше 90%) но сепак пак неверувавме.. И што се случи наредниот ден..Наредниот ден разогвараме,се смееме тоа што сме виделе она ова.. Вечерта како и секогаш јас не заспивам никогаш пред 2 ипол.Таа вечер почувствував страв дома,мајка ми и брат ми спиеа во другата соба.Си реков ајде ќе ја пуштам лампата и си легнав беше некаде околу 02:50.Не ми се спиеше и си реков ајде ќе ги пуштам видеата од мобилниот што имам снимано како ми гледаат на кафе(немаат слика,само звук).И си слушам така и одеднаш наместо гласовите од другарката што ми гледаше почнаа гласови како Брааау, ветришта вијат,се тропаат врати, како некој тупа,како да се караат некои па се посилно и посилно па однема..Така неколку минути па пак се враќа гласот на другарката и пак повторно тие истите..Отрачав кај мама ми рече направи крст на телефонот,исклучи го телефонот,прекрсти се,остави го..Во тој момент бев надвор од себе,неможев да си поверувам на своите уши..Морав едноставно да го снимам тоа за да го покажам на другарката со која бевме да се шетаме таа ноќ.Апаратот беше расипан а во мојот телефон имаше само за 6 секунди да се снима. И успеав да го снимам тоа.Утредента го покажав само на една комшивка,мајка ми ми рече за ова да не кажувам на никого..И на мајка ми и раскажав за тоа дека претходната вечер бевме таму и таму и што видовме.Крена паника....Што е ова? Како е можно кажете ми вие такво нешто?....Во шок сум,а видеото го имам 6 секунди е само но пак се слуша дел.....Ве молам дадете ваше мислење.
Абе нема проблем што е голем, не ми е муабетот тоа, туку кога пишував волку голем пост оделувај ги пасусите, полесно е за читање.Нема проблем за во иднина . А зошто е голем постот? Навистина не можев во пократки црти да го опишам тоа искуство, а да не оставам впечеток дека само се правам интересен. Инаку многу ретко зборувам за тоа. Повеќе сакам да читам
Ех и мене колку пати вака мозокот од мравка слон ми праи... премногу се плашам од синтетитички дроги(хероин,кокаин,екстази) и од секогаш сум бегал како мал кога ќе видам некој да се фикса,шмрка,голта итн. Еднаш, сам, се шетам по една тесна уличка и пушам цигара пред да влезам у еден влез каде што живее мојата професорка по математика(приватни часови не е ни битно). Одеднаш ми текнуваат леле што ќе ми се деси ако дојде сега некој и ме начека сам поготово ако е некој хорсајлија(на хероин)... 15 пати поминаа луѓе, 15 пати мислам дека се потресував.. Ај може ни ова не е битно,ама чудно ми падна дека кога тргнав накај влезот пред мене видов едно 2-3 шприца а пред тоа ги немаше...Ај да прајме муабет од твоја гледна точка. Пошо сте врвеле низ гробишта во ниедно време можно е да ви се причинило дека сте виделе нешто пошо сепак гробишта се и мозокот е такво лајно да можи од мравка слон да напрај. А то со снимката не знам шо можи да биди. Можда сте утнале во снимањето, ипак ако е аудио снимка доволно е да е телефонот до тебе и дишењето да го фати па да си мислиш кизнеј шо е.
Се надевам задоволна си од постов.
I NA DRUGAR KA MI IS E DESI SLICNO NO I GO DADOV BROJOB I SE OPRAJВиди слободно можеш да неверуваш, значи побарав мислење за тоа што би можело да биде.Па ке замолам ако може некој стварно да каже некое мислење без да се зеза.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA CEPKI SI BRAT SAMOTAKA NAPRETI NA DRUGAR KA MI IS E DESI SLICNO NO I GO DADOV BROJOB I SE OPRAJ