Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
абе водка, требал само процесорот да се прелеми и пак ке бил топ телефонот, ама во тој случај немаше да го имаш сониериксонот
во секој случај мислам дека проблемот е до тебе, а не до електроникатаЕ вака читајќи ги претходните постови ми текна на мојата нокиа 3310.. Тоа време ја купи 9990 ден од мобимак, хит голем беше особено кога го ставеше да вибрира и се вртеше во круг. Еден ден гледа покажува дека нема СИМ картичка, пробав ја вадив ставав но никако да ја одима картичкатаТогаш гадно се изнервирав и го треснав од работ на масата и дисплејот едноставно стана лијаков
. Страв ме фати и го ставив позади печката и измислив филм дека го сум го оставил некаде и дека неможам да го најдам...По некое време татко ми го пронајде и го проголта филмо...
Потоа зедов сименс не ми текнува баш што беше, ама знам дека го зедов 9500ден.. Еден ден враќајќи се од базент ми падна на плочките и му излегоа линии на екранот... Бидејќи беше под гаранција го однесов во Космофон и почекав некаде 1-2 месеца и ми рекоа дека не се поправа, дека процесорот е прегорен итн. Си го земав телефонот го однесов кај локален мајстор и човекот кога го отвори падна во несвест, во телефонот немаше половина делови, а тие што беа таму сите беа од различни фирми....
На крајот заклучив дека проблемот е до сумата, па затоа веќе не земам телефони од 9000 до 10000 ден![]()
Проблемот секако дека е до мене:kesa:, а за мајсторот не ми спомнувај тој од телевизор прави кука за зајциво секој случај мислам дека проблемот е до тебе, а не до електроникатаа тој локален мајстор најверојатно незнаел дека сименс користат епсон хибриди, сониериксон сигнал процесори и дијалог процесор на нокиа т.е. кај нокиа го викаме УЕМ.