Вицеви на англиски (или друг јазик) - тука!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
I was sitting on the train this morning opposite a really sexy Thai bird. I thought to myself, "Please don't get an erection. Please don't get an erection. "But she did.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
- Have you heard of the movie Constipation?
- No....
- That's beacause it hasn't come out yet.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Mladić stoji u redu u supermarketu kad spazi zanosnu plavušu iza njega kako mu maše i smeje se. Iznenadio se da mu maše takva lepotica, i iako mu se odnekud učinila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita:
• Izvinite, mi se znamo?
Ona mu odgovori:
• Možda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mog deteta!
Film mu se vrati unazad na dan kad je jedini put bio neveran. Rekao je:
• Bože, jeste li vi striptizeta s moje momačke večeri, koju sam pred svim prijateljima prcao na bilijarskom stolu, dok me je vaša prijateljica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u šupak?
• Ne - odgovori ona - Ja vašem sinu predajem engleski.
--- надополнето: 10 декември 2013 во 23:01 ---
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Sta bi vise voleo, Lalo zenu lepoticu, ali koja se Svalera ili rugobu i koja bi ti bila verna? - upita Panta.
Lepoticu! - kaze Lala.Pa bilo sta bilo.
A svaleri?
Bolje je tortu jesti sa svima nego pomije sam!
--- надополнето: 10 декември 2013 во 23:05 ---
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------U knjizari muskarac pita prodavacicu:
Imate li knjigu" Muskarac-gazda u kuci?
Bajke su na decijem odelenju.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Vozi Mujo bicikl i sretne Hasu.
Haso:
- Otkud ti bicikl?
Od susjede.
Haso:
- Kako to, od susjede?
Idem ja šumom i sretnem susjedu kako vozi bicikl....Odjednom se
skine, baci haljinu na jednu, a bicikl na drugu stranu, pa mi reče:
"Uzmi, Mujo, što ti srce želi!"
I ja ti, brate, uzmem bicikl!
Haso:
- Pa dobro si napravio...šta će ti haljina!!

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Kada je avion British Airwaysa dostigao svoju putnu visinu, preko razglasa se oglasio pilot:

- Dame i gospodo, govori vaš kapetan, Dobrodošli na let 293 od Heathrowa do Bangkoka. Vreme pred nama je lijepo tako da ćemo imati miran let. Zato se zavalite,
opustite i... O, MOJ BOŽE!!!

Uslijedila je ledena tišina.

Poslije nekoliko trenutaka ponovo se oglasio kapetan preko interfona:

- Dame i gospodo, žao mi je ako sam vas uplašio. Dok sam govorio preko razglasa, stjuardesa je slučajno prolila šalicu vrele kave u moje krilo. Treba da vidite na što sliči prednji dio mojih hlača!

Jedan putnik je povikao:

- A tek da vidite zadnji dio mojih!

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Došao Amerikanac u posjetu hercegovcu koji se hvali:
- Vidiš ovu livadu, vinograd i ona dva brijega tamo? To ti je sve moje.
Amerikanac će:
- Kod mene u Americi, ja sjednem u auto i vozim se cijeli dan, cijelu noć i tek sljedeće jutro dođem do kraja svoje zemlje.
Na to će hercegovac:
- aha, i ja sam imo takav auto i jedva sam ga prodo.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Nakon duge ljubavne noći, on primjeti sliku nekog zgodnog muškarca na noćnom ormariću...I zabrinu se.
- Ovo je tvoj suprug? - upita nervozno.
- Ne, ludice ... - odgovori ona mazeći se uz njega.
- To je onda tvoj zaručnik?
- Ni slučajno! - kaže ona, grickajući mu uho.

- A tvoj otac ili tvoj brat? - opet insistira on.
- Ne, ne i ne! Tako si seksi kada si ljubomoran!

- Pa dobro hoćeš li mi reći tko je to?
- Dobro kad si navalio, to sam ja prije operacije...

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Kako se probuditi ujutro? - Stavite Karleušu za alarm u 07:00 . Probudit ćeš se u 06:50 samo da je ne bi čuo...

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Teacher: If I gave you 2 cats and another 2 cats and another 2, how many will you have? ...

Johnny: Seven

Teacher: No, listen carefully... If I gave you 2 cats, and another 2 cats and another 2, how many will you have?

Johnny: Seven

Teacher: Let me put it to you differently.If I gave you 2 apples, and another 2 apples and another 2, how many would you have?

Johnny: Six.

Teacher: Good. Now if I gave you 2 cats, and another 2 cats and another 2, how many would you have?

Johnny: Seven!!!

A very angry Teacher: Where in the hell do you get seven from ?!?!?

A very angry Johnny: Because,.... I've already got a f***ing cat

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Bio peder i zakasnio na pedersku orgiju.
Stize on i vec se svi pederi poredjali u vozic.
Dolazi on na pocetak vozica, a tamo neki crnac sa ku...m 40 cm. Razmislja on, gde ce tu da ga unakazi, nece se oporaviti nikad. Odlazi on na kraj vozica, ono neki bolestan peder, sa nekim krastama na dupetu, sav zarazan!?
Razmislja ovaj, bolje to nego ono. Od ovog ce se nekako i izleci, al onaj crnac ako ga dovati najebo je. Ubode on tu tog zaraznog i u tom trenutku, samo se cuje neki tu glavni peder:
''Ah, svi ste tu. Zatvorite krug.''

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
:pos:Vracaju se 3 ljudozdera sa simpozijuma na temu "najukusniji direktor" i komentarisu.
Prvi:
- Hej, ljudi ja sam dobio direktora iz AfrIke, sto je nikakav... neukusan, sama kost i koza!

Drugi:
- Ma, pusti, meni je zapao direktor iz Nemacke, a on ugojen, mastaaan...jos nisam uspeo da ga svarim. Fuj!

Treci:
- Meni je bilo super! Dobio sam direktora iz Makedonije. Krenem ti ja od glave. A tamo...uzivancija, putera koliko volis. Silazim niz ledja a ono divota, samo meso, nigde kosti... Beskicmenjak! Kada sam stigao do dupeta, mljac, necete verovati: Tamo jos trojica!!!(y)

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Jebem ti plin! Jebem ti struju! Jebem ti stanarinu! Država se raspada...
U to ga drot opali pendrekom po glavi.
-Nemereš sova' državu!
-Al' nisam rek'o koja država!
Opet ga drot pendrekom...
-Aj' ne seri! K'o da ja ne znam koja se raspada![DOUBLEPOST=1393008988][/DOUBLEPOST]Šetaju dvojica kroz šumu kad iznenada začuše riku razjarenog medveda u neposrednoj blizini.
Nasta panika dok jedan, brže bolje, skide cipele i obu patike.
- E jesi glup! Zar misliš da ćeš čak i sa patikama biti brži od medveda? - naruga se jedan onome što se preobuo.
- Šta me briga za medveda, važnije je da budem brži od tebe
!

Kajgana Shop

На врв Bottom