Викторија Бекам - Модна икона !?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Кики бе? Далеку е Вико од модна икона..ја пре маж и би го нарекол модна икона
i toj e modan ikona... ama prasanjeto e koj go napravi?? I sam ima izjaveno deka Viktorija e onaa koja go naterala poveke da razmisluva za negoviot izgled i oblekata, i deka taa mnogu mu pomognala vo gradenjeto na negoviot stil Taa e onaa koja go napravila modna ikona...a za da napravis nekoj da bide nesto mora prvo ti da bides toa! A da si modna ikona ne znaci da bides ubav... ne mesaj raboti. I sarah Jessica Parker e modna ikona pa mene voopsto ne mi e simpaticna.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
да ви кажам право,порано многу ја сакав и беше преубава..сега е целата некако,презатегната(сигурно праи лифтинзи и сл.,можда и некоја пластична операција на градите на пр.)и прееемногу слаба,некако е ковчеста:)носи големина на облека 0!!и сега со плават,скоро белата коса е за никаде..целата е уништена,поубава беше порано

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Викторија Бекам воопшто не ја сметам за модна икона! Тешко и да ќе беше толку популарна ако не го носеше презимето Бекам. Не одрекувам дека има стил, и да, навистина е убава, ама тоа е тоа, ништо повеќе.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Кики бе? Далеку е Вико од модна икона..ја пре маж и би го нарекол модна икона
mRnO верувај дека е. И знаеш додека ја критикуваат всушност посакуваат да можат да имаат стил како нејзе, зошто да бидеме реални го има. И нека е антипатична ама знае како да искомбинира и знае како да го носи она што замислила дека ќе го носи. И откако ќе се види што носи таа и другите почнуваат да носат нешто како тоа што таа го носела.

Маж и е модна икона, да. Ама таа е одговорна и за неговиот изглед. Погледни малку подобро, ќе забележиш дека секогаш се некако складно и слично облечени и двајцата.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Маж и е модна икона, да. Ама таа е одговорна и за неговиот изглед. Погледни малку подобро, ќе забележиш дека секогаш се некако складно и слично облечени и двајцата.
Морам да се согласам,точно дека типот си има природна убавина ама стилот го доби откако се зема со Вики,таа е виновникот што сите типки се палат на маж и

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Морам да се согласам,точно дека типот си има природна убавина ама стилот го доби откако се зема со Вики,таа е виновникот што сите типки се палат на маж и
Ете гледаш. А за да бидеш модна икона потребно е да имаш стил:pipi:

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Слаба е премногу, има убава фаца, ама стилот е незаменлив. posh0sz9.jpg

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
таа не е модна икона-туку модна закана!

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52

еве ви ја,па коментирајте дали ја бива...и да еве една права Модна Икона која е нејзино дело...

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Зошто закана?:uvo:
па мислам дека ја сметаат за модна икона само затоа што е сопруга на дејвид бекам!има 100% поубаво облечени жени од неа!а таа е постојано по весници заедно со тој нејзиниот!
според мене викторија е далеку од модна икона!а мора да се признае дека имала и многу утки во својот стајлинг!нели?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
па мислам дека ја сметаат за модна икона само затоа што е сопруга на дејвид бекам!има 100% поубаво облечени жени од неа!а таа е постојано по весници заедно со тој педерот нејзин!
според мене викторија е далеку од модна икона!а мора да се признае дека имала и многу утки во својот стајлинг!нели?
Не се согласувам ама ич. Една од најретките јавни личности што имала утки во стајлингот е токму Викторија.

Кога веќе зборуваш купи некое модно списание и ќе сфатиш што ми е поентата.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
па мислам дека ја сметаат за модна икона само затоа што е сопруга на дејвид бекам!има 100% поубаво облечени жени од неа!а таа е постојано по весници заедно со тој педерот нејзин!
Добро тоа е твое мислење... Јас немам план да се повторувам така да ако те интересира препрочитај ги претходните постови ќе разбереш зошто го имам тоа мислење.

Kajgana Shop

На врв Bottom