- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Заладува, заладува .. It's Cappuccino time ! 

Почнав многу да сакам капучино со ирски крем :$
е сеа насекое да одам да си купувам кесички малце скапо ми излегува, пошто 17 денари е една кесичка.
Дали знаете дали има такво капучино со ирски крем, ама во големите пакувања?
--- надополнето: 12 март 2013 во 20:04 ---
Почнав многу да сакам капучино со ирски крем :$
е сеа насекое да одам да си купувам кесички малце скапо ми излегува, пошто 17 денари е една кесичка.
Дали знаете дали има такво капучино со ирски крем, ама во големите пакувања?
На Голд кафе ми е најубаво капучиното, без разлика со каков вкус е.![]()
Ако мислеше на вакво.
Јас се откажав од капучино зашто едно вакво ко на сликава за еден ден ми оди. За една шоља да бидеме реални ама 2-3 лажички како што они сметаат доза е премалку, па така тоа предвиденото за 10 шољи мене ми одеше во 5-6.На Голд кафе ми е најубаво капучиното, без разлика со каков вкус е.
Немам потреба да додавам млеко, доволно е густо-убава пена праи и е стварно вкусно.
На Браво не ми се допаѓа затоа шо ја плаќам само опаковката, а внатре има 6 лажички капучино![]()
Кај има вакво, оти прошетав по некои продавцини, немаа![]()
Ако мислеше на вакво.
Како бе нема? У тинекс, веро, сп, рептил...во овие сум сигурен дека ги има.Кај има вакво, оти прошетав по некои продавцини, немаа![]()
Да немаше, и во тинекс и тедико, никаде, деновиве ќе побарам пак.Како бе нема? У тинекс, веро, сп, рептил...во овие сум сигурен дека ги има.
Не ти е многу јако 2-3 нес на ден?po dve do trei nes kafinja so malku seker i bez mleko gi pijam na rabota a doma posle jadenje znam nekad i tursko da se napijam ama povekje merak iam na nes.