- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Заладува, заладува .. It's Cappuccino time !
Почнав многу да сакам капучино со ирски крем :$
е сеа насекое да одам да си купувам кесички малце скапо ми излегува, пошто 17 денари е една кесичка.
Дали знаете дали има такво капучино со ирски крем, ама во големите пакувања?
--- надополнето: 12 март 2013 во 20:04 ---
Почнав многу да сакам капучино со ирски крем :$
е сеа насекое да одам да си купувам кесички малце скапо ми излегува, пошто 17 денари е една кесичка.
Дали знаете дали има такво капучино со ирски крем, ама во големите пакувања?
На Голд кафе ми е најубаво капучиното, без разлика со каков вкус е.
Ако мислеше на вакво.
Јас се откажав од капучино зашто едно вакво ко на сликава за еден ден ми оди. За една шоља да бидеме реални ама 2-3 лажички како што они сметаат доза е премалку, па така тоа предвиденото за 10 шољи мене ми одеше во 5-6.На Голд кафе ми е најубаво капучиното, без разлика со каков вкус е.
Немам потреба да додавам млеко, доволно е густо-убава пена праи и е стварно вкусно.
На Браво не ми се допаѓа затоа шо ја плаќам само опаковката, а внатре има 6 лажички капучино
Кај има вакво, оти прошетав по некои продавцини, немаа
Ако мислеше на вакво.
Како бе нема? У тинекс, веро, сп, рептил...во овие сум сигурен дека ги има.Кај има вакво, оти прошетав по некои продавцини, немаа
Да немаше, и во тинекс и тедико, никаде, деновиве ќе побарам пак.Како бе нема? У тинекс, веро, сп, рептил...во овие сум сигурен дека ги има.
Не ти е многу јако 2-3 нес на ден?po dve do trei nes kafinja so malku seker i bez mleko gi pijam na rabota a doma posle jadenje znam nekad i tursko da se napijam ama povekje merak iam na nes.