Вие и кафето

А

Александра Д.

Гостин
Не пијам толку кафе. Всушност само со одредени личности, онака ради реда, колку да правиме нешто освен зборување. Повеќе сакам чај, вода, какао отколку кафе, но има време да се навикнам.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Не пијам толку кафе. Всушност само со одредени личности, онака ради реда, колку да правиме нешто освен зборување. Повеќе сакам чај, вода, какао отколку кафе, но има време да се навикнам.
и ја ретко пијам кафе(1 до 2 пати неделно) повеќе префирирам чај:helou:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Некоја сака да ме види. Хммм...која ли е?....Делфинче...изгледа ти си тоа окце...м?:smir:

па ја веќе те гледам вака разголен и разбацан тип тешко е да се игнорира никој не е рамнодушен...:pipi::smir:

хммм зашто баш јас да би сакала да те видам?
:)

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Не сакам многу кафе. Не пијам. Мојата единствена поврзаност со кафето е во правењето зашто дома се јас варам кафе :toe:.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Јас и кафето сме два различни поими. Пијам 2-3 пати годишно и тоа исклучиво за да ме одржи буден во одредени ситуации.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Го обожавам кафето. Најубаво ми е наутро jacobs monarch во ладно млеко со рум и шеќер. Топла варијанта за зима и студена за лето :coffee:. Сега ќе си направам едно.

Член од
24 јули 2008
Мислења
75
Поени од реакции
3
Не можам без кафе посебно наутро пијам за да се расонам или можеби ми е ритуал ама ми помага и кога учам да се концентрирам а во кафич кога ќе излезам пијам нес кафе:pipi:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Само макијато и ладно макијато....ретко нес кафе,еспресо и турско никогаш :toe:

B

Blacks

Гостин
Дневен репетиторен ритуал за кој оди пола кутија цигари со првото... Пола кутија цигари со второто... итн... итн...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
порано пиев секој ден сеа од 2 до 3 пати во неделата

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции