абе ова кафево вистина не те оставало да спиеш...јас не пијам кафе ама дур се спремав за матурава око не склопив .................... уба работа е ама се надевам нема да ми стани навика..............
Епа пијам кафе ама во последно време избегавам да пијам многу често оти ми ствара киселини во желудникот и стварно тоа е грдо чувство.Иначе најмногу пијам нескафе и турско.
Многу слабо пијам кафе, ми се случува и цел месец да не се напијам. Најчесто пијам за да му правам друштво на некој или кога ќе ми дојдат гости па за да ги престрамам
Ама се на се, не сум зависник од кафето:helou:
obavezno ko ke stanam od spienje si varam kafe "serbet" so 3 laz seker i 2 kafe da bide em blago em jako ) i ko ke si sednam pred pc pa 3-4 cigarcinja uz kafeto mmmmm poubo zdravje
Пијам инстант Јакобс најмногу, една другарка ме зарази со тоа, а и ептен многу ми е убаво тоа кафе. Инаку сега за летниве горештини повеќе пијам Нескафе Фоарте со другарите, турско троа поретко го пијам во последно.
imam 19 godini i site se cudat kako ne pijam kafe....obicno ide uz cigara a ja ne pusam,zboram za turskoto a za ovie drugive, epten retko u kafic koga kje mi tekne......
edno vreme si praev nescafe so pena na 2-3 dena ama sea me mrzi ....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.