Вие и кафето

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Чоколадно Нес кафе со мраз :) :) :)
Турското само жешко и многу благо..

Член од
10 мај 2008
Мислења
364
Поени од реакции
13
Кафе во Ли! Инстант со млеко, + три натренчиња ...

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
секојдневно консумирам кафе. почнувам со турско, а бидејќи темпото на живеење ми налага постојано да излегувам (до пред некое време училиште, а сега целосно посветена сум на шопинг, средби со пријатели, курсеви), ми се случува и неколку пати во денот да седнам во некој кафич и да испијам по некое нес или макијато. кафе пијам исклучиво без шеќер, благо кафе не е кафе, шеќерот го убива вкусот

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
па вака јас и кафето сме многу добри другарчиња денот не ми почнува без кафенцето

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Јас ако не се напијам кафе не можам да функционирам. А најчесто не останувам само на едно кафе и таке. Секакво пијам само да е кофеин :pos2:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Не можам без кафе, ако не се напијам сум како пијана кокошка не функционирам само дремки ме тресат, а пијам најчесто македонско или нес каф.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Јас и кафето имаме интересна врска.Со него поминувам голем дел од денот.Врската може да се нарече себична бидејќи сме заедно само кога мене ми треба, а кога ќе остаре го фрлам и си зимам нов другар од неговиот сој.Порано ме дружеше и во ноќните часови за да не заспијам, но сега таа функција ја има изгубено.Како и да е неможам без него.Поздрав до кафето и со ова сакам да му заблагодарам за сите моменти,пијани,трезни,будни,тажни.среќни,досадни,исполнети со смеа,плач и по некој трач.:smir:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Многу ретко пијам МНОГУ ....
инаку ако пијам пијам Макијато или Нескафе .,..

Член од
17 мај 2008
Мислења
75
Поени од реакции
0
Не сум љубител на кафе воопшто а кога морам за друштво пијам ладно нескафе или па ладно макијато:pipi:

А

Ајсшутер

Гостин
Многу ретко пијам обично кафе .. only NesCaffe rullz :)

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
јас исклучиво нес пијам и тоа со шлаг ммммммммммммммммм...

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Мене кафето ми е многу добар другар :)
Не проаѓа ден без да се напијам кафе. Нема врска какво е, секакво пијам, а најчесто макијато. ууу ми се припи сеа

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
ние и кафето дрим тим комбинација
ден без кафе е како ноќ без ѕвезди
цигара без кафе е како риба без вода

кафе едно морам дневно најчесто макијато...
турско ретко само друштво коа праам некому..
а нес кафе исклучиво ладно и ИСКЛУЧИВО во енерџи... пош е божествено

Kajgana Shop

На врв Bottom