Вие, Вашиот партнер и дрогата

Член од
10 септември 2008
Мислења
65
Поени од реакции
23
Таквите врски никогаш не завршуваат добро.. Сум видела многу околу мене, фала богу не ми се случило лично, ама дефинитивно не функционираат. Зборувам за врска кај што едниот не зема ништо воопшто, а другиот претерува. Тоа е само залудно трошење на надеж и нерви..

Член од
3 јуни 2014
Мислења
79
Поени од реакции
49
Јас конзумирам ганџа, еднаш или два пати на две недели, и се си е океј во врската. Таа знае дека го правам тоа, нема ништо против.На почетокот имаше некакви ситни проблеми околу тоа, поради нејзините лоши искуства со такви момчиња, но кај мене е сосема друг случајот, без претерување, користење само за релакс и уживање. Нај битно е да се извести партнерот, и од кога ќе заврши долгиот разговор на таа тема, и кога ќе се судрат мислењата на двајцата партнери се доаѓа до клучната одлука.
Живееме во општество каде ништо не е здраво и природно, а оние работи кои придонесуваат за подобар живот се забранети. Затоа момчиња и девојки уживајте во животот, но никогаш не претерувајте со ништо.

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Јас конзумирам ганџа, еднаш или два пати на две недели, и се си е океј во врската. Таа знае дека го правам тоа, нема ништо против.На почетокот имаше некакви ситни проблеми околу тоа, поради нејзините лоши искуства со такви момчиња, но кај мене е сосема друг случајот, без претерување, користење само за релакс и уживање. Нај битно е да се извести партнерот, и од кога ќе заврши долгиот разговор на таа тема, и кога ќе се судрат мислењата на двајцата партнери се доаѓа до клучната одлука.
Живееме во општество каде ништо не е здраво и природно, а оние работи кои придонесуваат за подобар живот се забранети. Затоа момчиња и девојки уживајте во животот, но никогаш не претерувајте со ништо.
А што е тоа ганџа?Ај кажи ми поштено

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Би ставила крај на врската. Јас не трпам цигари, а камоли нешто повеќе.
Иначе, не гледам причина зашто некој би криел ако станува збор за марихуана. А врска од 5-6 месеци, изградена со лаги, не ветува добар крај.
Ако е нешто посериозно, незнам како може некој да не примети во рок од 5-6 месеци. И ако некој крие нешто такво, значи дека има доста голем проблем.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Нејќам лабилни особи, а секој порок одма автоматски ми посочува - лабилна особа.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Нејќам лабилни особи, а секој порок одма автоматски ми посочува - лабилна особа.
Технички гледано, ти си постабилна особа од пример еден Винстон Черчил, т.е. тој е полабилен од тебе со самото тоа што не си склона на пороци?

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Ako zhenska mi ne poshtuva Ganja, ili ne ja saka i ima predrasudi kon istata, vednash bi mi bila bivsha. Shto kje mi riba sho ne pushi fish?
A se ostanato od drogi treba da se razgleda seriozno i da se pravat vistinski muabeti i odluki na taa tematika. Drogata e smrt.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Во твојов случај, вратите се далеку од отворени штом главен предуслов за партнерка е дали пушела фиш. Другите квалитети кои би ги поседувала автоматски паѓаат во вода, според муабетот од горе. Кој е светоста на чинот при нејзиното тегнење на фишот што прави останатите работи што ги поседува да се помалку важни?

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Во твојов случај, вратите се далеку од отворени штом главен предуслов за партнерка е дали пушела фиш. Другите квалитети кои би ги поседувала автоматски паѓаат во вода, според муабетот од горе. Кој е светоста на чинот при нејзиното тегнење на фишот што прави останатите работи што ги поседува да се помалку важни?
Не ме сфаќај буквално... нормално е да ги поседува другите квалитети пред да пуши фиш. Ако е некоја амеба што само пуши фиш нормално е дека нема ни девојка воопшто да ми биде. Но, фишот како предуслов и како што прекрасно си пиша , со фишот вратите на перцепциите се ширум отворени. Јас зборам за отворен ум, класа девојка која знае што треба да се поштува. А не овие алапачиве на турбо фолк и на етил..

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Не ме сфаќај буквално... нормално е да ги поседува другите квалитети пред да пуши фиш. Ако е некоја амеба што само пуши фиш нормално е дека нема ни девојка воопшто да ми биде. Но, фишот како предуслов и како што прекрасно си пиша , со фишот вратите на перцепциите се ширум отворени. Јас зборам за отворен ум, класа девојка која знае што треба да се поштува. А не овие алапачиве на турбо фолк и на етил..
Зашто ако девојка не дува, значи дека слуша турбо фолк? Добра ти е генерализацијава (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom