Ветеринарно катче

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Eве еден сајт на одгледувачница на Шарпланинци во Куманово,па има оставено и телефони од сопственците за информации за легла на мали Шарпланинчиња.
http://www.kef.com.mk/KEF/kef.html

N

Nephthys

Гостин
Најдобра одгледувачниcа за шарпланинци е Кораб..и препорачувам да се земе од одгледувачница..никако од кај Мелита,која..покрај тоа што ке те одере жив..ке ти донесе шарпланинче кое е од "фарми за кучиња" каде што кучките се парат секој циклус и имаат еден куп генетски болести..на неа треба да и се забрани да продава миленици!!!

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Nephthys напиша:
Најдобра одгледувачниcа за шарпланинци е Кораб..и препорачувам да се земе од одгледувачница..никако од кај Мелита,која..покрај тоа што ке те одере жив..ке ти донесе шарпланинче кое е од "фарми за кучиња" каде што кучките се парат секој циклус и имаат еден куп генетски болести..на неа треба да и се забрани да продава миленици!!!
Tocno e...mnogu luge se imaat pozaleno od nejze!:nesum:

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Jas imam kuce i preku den ne lae.Sea epten ako mu se prijade pobrzo ili ja neso sum se zaboraila da mu dadam za jadenje.Ali eve vo poslednive 4 dena mnogu pocnada lae navecer.A ne e gladno sigurno.I neke da spie vo kukicka ili vo boxot tuku ako go kacam gore na terasa se smiruva i ne lae.Da ne znae nekoj sto bi mozelo da bide probleot.

F

filmadzijka

Гостин
Помош: Бела мачка - црн мачор

За два дена ќе ми донесат бело маче. Дибидус бело. Женско. Некоја мешана сорта со кратки и долги влакна, па изгледа како снегулка. Сега се умам за името. Тоа треба да провоцира цела една приказна. Не сакам безлично, предвидливо име. Дајте интересни идеи. Ајде, бидете инвентивни!

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Eve ti nekolku moi idei Flea,Bella,Luna,Nala...

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Имав еднаш едно маче Слика...размисли...:pos:

N

NeMiRnA

Гостин
Jas obicno si gi krstuvam macinjata duri od koga ke pomine izvesen period doma kaj mene,da osetam sto karakter e,zosto niedno macence do sega ne mi bilo so ist karakter,pa taka i si gi krstuvam,ama se nekoi stosni ili glupi iminja im davam.Eve na primer imav skroz bel maroc Kire zosto mnogu sakase miris na banana,neznam zasto...imav macor Pedro zasto macorot zdivuvase koga ke videse spanska serija ili da slusne spanski jazik,stvarno neznam zoso taka...sea iam edno uste e bez ime:(.Ama eve ako insistiras na ime jas bi ja krstila Snegulka ili ednostavno Bella,na naski bas deka si e belo,na italjanski Ubavka hihihihihi...2 vo 1.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Имав една Шеќеринска ко кучето си ја викав :)

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Tи го донесоа ли мачето и за кое име се одлучи??

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
13.445
Kiara, (Chiara - jasna), Klara (Clair - jasna), Sneska, Linda, Ilina(Lina, Ina) Bianca, (nag. Jana,) sve povrzano so bojata....

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Limonida напиша:
Tи го донесоа ли мачето и за кое име се одлучи??
мислам дека не е донесено :baeh: во среда мислам дека ќе биде...така разбрав де...
иначе мислам дека знам како ќе се вика...:baeh:
Филмаџијке не се лути шо постирам во твое име,Кетрин ми кажа како ќе се вика...ќе оставам на тебе да го кажеш името :) :) :)
иначе добри предлози сте дале дечки :)

Kajgana Shop

На врв Bottom