Бев денес,далеку подобар е е сега од претходно.Бил затровен со креозан,кревозан,криозан незз како точно го изговори плус таблета од син камен.Рече дека намерно било отровено,така да утре моите коа ке си дојдат,комшиите до мене нека внимаваат.Да имаше закон,и тужба ке им акневме. Инјекциите вцера биле како една витаминска,една инфузија и една против отров некаков серум.Бидејки вчера пак не јадеше,денес му стаија инфузија да му истечи и плус уште една инјекција.Ми рекоа таму дека најверојатно бубрезите се засегнати од отровот и да му давам чај од брусница да пие многу често и да се исхранува со посебна храна 1 месец која треба да ми ја направат Ројал Канин ( ми даде адреса) и треба да направат хграна која ке содржи формула за бубрезите таму нешто и за срцето.Инаку крвниот притисок му е зголемен драстично и температура имаше. Мислев дека и денес ке ми земе 200 денари,но вчера тие 200 денари биле само за процедури таму денес ми побара 1100 при што морав пред тоа да ја заложам златната плочка оти како да насетував дека ке биде тоа.