- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
значи нешто тоа што вчера поголемо беше,денес е значително намалено?
А колешки?
А колешки?

А да го сликаш и да ми го постираш или инбокс да не ти кажувам напамет затоа што е важна локацијата на отокот и изгледот?значи нешто тоа што вчера поголемо беше,денес е значително намалено?
А колешки?![]()
Џабе и да сликам,не се познава надворешно,а и рунтав е.ајде ќе пробам малку попосле па ќе ти пратамА да го сликаш и да ми го постираш или инбокс да не ти кажувам напамет затоа што е важна локацијата на отокот и изгледот?Може да е емфизем,едем или обичен оток од удар.
Крц,крц со ножичките. И постирај го и мене ме интересира. Колешката е постручна, па и ќе поднаучиме нештоЏабе и да сликам,не се познава надворешно,а и рунтав е.ајде ќе пробам малку попосле па ќе ти пратам![]()
Аха, претпоставував нешто такво може да е. И кога се дешава тоа, колку време трае, се прави нешто посебно? Повеќе инфо вака ако можеMackata ti ima ciklus za parenje![]()
Епа зависи, почнува отприлика сеа и до фебруари негдеАха, претпоставував нешто такво може да е. И кога се дешава тоа, колку време трае, се прави нешто посебно? Повеќе инфо вака ако може![]()
Другарка ми чува мачка и од тоа што имам видено ти кажувам, можно е да фати да испушта некои чудни звуци неописливи во фебруари ама подобро е така штом е женско, да беше машко ќе ти се мочаше на секој ќошАјдее и сеа шо да праам, на колку време се дешава ова, цело време вака ќе биде? Не бев за вакви ствари информиран коа ми ја дадоа за роденден у пм.
Ајдее и сеа шо да праам, на колку време се дешава ова, цело време вака ќе биде? Не бев за вакви ствари информиран коа ми ја дадоа за роденден у пм.
Ноу факинг веј. У фамилијава дома едвај една мачка трпиме, непа 10Najdi i macor![]()
Ќе и помине за недела најмногу, ама има можности после недела две пак да ја фати...Ноу факинг веј. У фамилијава дома едвај една мачка трпиме, непа 10![]()
Проверија на рентген да не е гастрит или чир?Decki, imam problem so moeto macorce Leo..Veke nekoe vreme mu se slucuva odkako ke se iskaka na gomceto da ima krv, nekogas e potemna a nekogas svetlo crvena.Go nosev kaj nekolku veterinari do sega, go procistuvame redovno od vnatresni paraziti, go testiravme za gijardija bese negativen, mu davav flazile kako terapija, smenivme hrana da ne e slucajno alergija nekoja...i nisto ne pomogna a doktorive samo mi krevaat ramenici i vikaat "se slucuva".Imal li nekoj vakva situacija i kako ja resivte? Inaku se drugo e ok, jade, vesel e, si igra, trcka, ama za ova veke sum seriozno zagrizena, a neznam kade da go nosam i sto da mu pravam