Ветеринарно катче

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
значи нешто тоа што вчера поголемо беше,денес е значително намалено?
А колешки? :)

Л

Лигеја

Гостин
значи нешто тоа што вчера поголемо беше,денес е значително намалено?
А колешки? :)
А да го сликаш и да ми го постираш или инбокс да не ти кажувам напамет затоа што е важна локацијата на отокот и изгледот? :) Може да е емфизем,едем или обичен оток од удар.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
А да го сликаш и да ми го постираш или инбокс да не ти кажувам напамет затоа што е важна локацијата на отокот и изгледот? :) Може да е емфизем,едем или обичен оток од удар.
Џабе и да сликам,не се познава надворешно,а и рунтав е.ајде ќе пробам малку попосле па ќе ти пратам :)

SaltNPepa

Other's envy, owner's pride!!!
Член од
14 септември 2012
Мислења
1.945
Поени од реакции
2.523
Џабе и да сликам,не се познава надворешно,а и рунтав е.ајде ќе пробам малку попосле па ќе ти пратам :)
Крц,крц со ножичките. И постирај го и мене ме интересира. Колешката е постручна, па и ќе поднаучиме нешто :)

M*O*N*A

~*Kitekatus*~
Член од
20 јуни 2007
Мислења
99
Поени од реакции
31
Decki, imam problem so moeto macorce Leo..Veke nekoe vreme mu se slucuva odkako ke se iskaka na gomceto da ima krv, nekogas e potemna a nekogas svetlo crvena.Go nosev kaj nekolku veterinari do sega, go procistuvame redovno od vnatresni paraziti, go testiravme za gijardija bese negativen, mu davav flazile kako terapija, smenivme hrana da ne e slucajno alergija nekoja...i nisto ne pomogna a doktorive samo mi krevaat ramenici i vikaat "se slucuva".Imal li nekoj vakva situacija i kako ja resivte? Inaku se drugo e ok, jade, vesel e, si igra, trcka, ama za ova veke sum seriozno zagrizena, a neznam kade da go nosam i sto da mu pravam

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе мачкава има проблем некој изгледа, сабајле ja приметив. Кога лежи на земја цело време се превтува на грб ко да не може да се намести некако, првин мислев дека си игра нешто али после приметив дека како некој проблем да има е. И кога лежи на стомак на кревет, не ги спушта задните нозе надоле, седи многу укочено некако и не може да се намести. И цело време "мррр" праи. Еве како изгледа:

Друго ништо невообичаено не прави, нормално си е све, само овие ствари погоре. Па да не знае некој што може да биде :confused:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аха, претпоставував нешто такво може да е. И кога се дешава тоа, колку време трае, се прави нешто посебно? Повеќе инфо вака ако може :)
Епа зависи, почнува отприлика сеа и до фебруари негде :D се мести за парење :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ајдее и сеа шо да праам, на колку време се дешава ова, цело време вака ќе биде? Не бев за вакви ствари информиран коа ми ја дадоа за роденден у пм.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајдее и сеа шо да праам, на колку време се дешава ова, цело време вака ќе биде? Не бев за вакви ствари информиран коа ми ја дадоа за роденден у пм.
Другарка ми чува мачка и од тоа што имам видено ти кажувам, можно е да фати да испушта некои чудни звуци неописливи во фебруари ама подобро е така штом е женско, да беше машко ќе ти се мочаше на секој ќош :facepalm: а може и ќе и пројде брзо, зависи од мачката, една па знам 2 недели и траеше периодов на лудило, може брзо ќе и заврши.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Ноу факинг веј. У фамилијава дома едвај една мачка трпиме, непа 10 :D
Ќе и помине за недела најмногу, ама има можности после недела две пак да ја фати...
Мене ми се интересни, ко змија се влечат по под и на 4те шепи ползат, или напред спуштена назад дигнат гз и шета :pos:
Има лек и за тоа, стерилизација.

Л

Лигеја

Гостин
Decki, imam problem so moeto macorce Leo..Veke nekoe vreme mu se slucuva odkako ke se iskaka na gomceto da ima krv, nekogas e potemna a nekogas svetlo crvena.Go nosev kaj nekolku veterinari do sega, go procistuvame redovno od vnatresni paraziti, go testiravme za gijardija bese negativen, mu davav flazile kako terapija, smenivme hrana da ne e slucajno alergija nekoja...i nisto ne pomogna a doktorive samo mi krevaat ramenici i vikaat "se slucuva".Imal li nekoj vakva situacija i kako ja resivte? Inaku se drugo e ok, jade, vesel e, si igra, trcka, ama za ova veke sum seriozno zagrizena, a neznam kade da go nosam i sto da mu pravam
Проверија на рентген да не е гастрит или чир?

Kajgana Shop

На врв Bottom