Вести од Грција

H

HITCH

Гостин
Ќе ни фали уште Пирин. Во тој случај повеќе ќе не засакаат и европјаните. Ќе имаме излез на море. Солун ќе ни биде слободен. Нема да се пцуеме на јутуб. Ќе престанат главоболките. Ќе има наплив на инвестиции. Стандардот значително ќе се зголеми. Егејците пак ќе се чувствуваат како да се дома. Ќе се отвори многу поголем пазар на производителите. Може да почнеме со планови за освојување на Троја, а здравје понатаму и на Персија, Египет сам ќе се предаде.
Троја е лесна за освојување! Ситна риба е Троја, пак ќе им пратиме коњ, ама со Персија ќе треба да ги поправиме грешките. Овој пат нема да дозволиме војската да ни се умори, сега со коли или мотори ќе ги пратиме! :smir: Само со Пиринска ќе имаме проблем, Љубчо веќе ја шитна, нема да можеме да го раскинеме тој договор. :(

П.С. Овој пат нема да им ги дадеме мажите на Персијќите, љубоморно ќе си ги чуваме, во походот ќе ги пратиме и жените! :salut:

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Со таа антиквизациjа, после 2 генерации сами ке аплицирате за обеденуванjе со Грциjа.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Ќе ни фали уште Пирин. Во тој случај повеќе ќе не засакаат и европјаните. Ќе имаме излез на море. Солун ќе ни биде слободен. Нема да се пцуеме на јутуб. Ќе престанат главоболките. Ќе има наплив на инвестиции. Стандардот значително ќе се зголеми. Егејците пак ќе се чувствуваат како да се дома. Ќе се отвори многу поголем пазар на производителите. Може да почнеме со планови за освојување на Троја, а здравје понатаму и на Персија, Египет сам ќе се предаде.
Го прочита ли ова од уводниот текст: „Остануваат Парламентите од едната и од другата страна и да има еден централен парламент од Скопјани и Грци...“
А прилепчани, а битолчани, а кумановци, а штипјани, а охриѓани, а велешани, а кочанчани, а....? Или ти си скопјанец и те боли, ќе си имаш парламент...?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Го прочита ли ова од уводниот текст: „Остануваат Парламентите од едната и од другата страна и да има еден централен парламент од Скопјани и Грци...“
А прилепчани, а битолчани, а кумановци, а штипјани, а охриѓани, а велешани, а кочанчани, а....? Или ти си скопјанец и те боли, ќе си имаш парламент...?
Па нели за Грците сме Скопје , и сите не викаат скопјани ...

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Со таа антиквизациjа, после 2 генерации сами ке аплицирате за обеденуванjе со Грциjа.
Џабе е имаме американизација овде си побараме уште сега да не прогласат за 51 држава на америка?

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Па нели за Грците сме Скопје , и сите не викаат скопјани ...
Можеби Вас... ние не се вртиме на ваквото викање

--- надополнето ---

Џабе е имаме американизација овде си побараме уште сега да не прогласат за 51 држава на америка?
Уште само малку, тие од нас ќе бараат да им се придружиме... за кондиционо сме добри, ќе ги фатиме на кондиција

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ептен несмасна изјава за јасната намера да се укине македонската државност и да влеземе како регион - географски, без национален карактер, со што би и овозможиле на Грција без војна да освои територија.

На вакви јадици само Бугари се фаќаат. :back:

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
кој "НАС" јас мислев глобално за Цела Македонија , немој погрешно да ме сфатиш
Не те сфаќам погрешно и јас мислев глобално, а реагирам локално

F

FilipMacedon

Гостин
Нека има обединување само доколку има два канони и тоа од Олимп јужно Грчки канон,од Олимп северно Македонски канон...бидвит така??

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Ептен несмасна изјава за јасната намера да се укине македонската државност и да влеземе како регион - географски, без национален карактер, со што би и овозможиле на Грција без војна да освои територија.

На вакви јадици само Бугари се фаќаат. :back:
Па даже и бугари не се факаат и не мислат за вакви наивни работи. :pos2: Баба ми велеши - грк и на магаре да стане,да не му се фаташ на ума.
Видите го човекот,тоj от времето на андартите... нормално да сонува и да лупа глупости.

sto

Член од
22 октомври 2009
Мислења
101
Поени од реакции
5
Нека има обединување само доколку има два канони и тоа од Олимп јужно Грчки канон,од Олимп северно Македонски канон...бидвит така??
Не бидвит. Во личните карти ќе ви пишува-православен Грк, како на сите други граѓани на Грција.

D

D_NazGUL

Гостин
И Хитлер им рече на австријците - Дојдете браќа заедно ќе живееме и се ќе ни биде убаво! И австријците со насмевки на лицето ги пречекаа - И СИ ГО ДОБИЈА ТОА ШТО СИ ГО БАРАА!

Будала работа ова грчкава, абе нешто паметно да се изјавело. Али они не се криви. И покрај вакви изјави и будалаштини бриселскиве курви уште си ги мазат и ранат и гушкаат и си ги викаат Џоле (имаше еден цртан со душко дугоушко). Недај боже некој наш политичар да даде таква изјава за било која соседна држава - ПОТОП!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom