- Член од
- 20 мај 2009
- Мислења
- 97
- Поени од реакции
- 3
И мене со твојата
you make me feel lol:pos2:
Исто и ти.
Па нели се договоривме дека така ќе играме?:wink:
исто и твојот.
не е.
да имаше малце повеќе сол во главата можеби и ке сватеше пошто апла упростено и директно ти е напишано.
не си ти крив,не ти е добро гледам.
Другарче , ако јас немам сол во главава , не ми ни треба , во глава треба памет а не сол , а ако ти се замислуваш сува пастрма па се посолуваш тоа е друга работа .:kesa:
Не сакам да паѓам на твое ниво и да продолжам да се расправам со тебе , но те разбирам како ти е , кога се нема моќ со факти да се докаже нешто , тогаш се тргнува во контра напад со навреди , а фрустрациите , комплексите , нервозата , а пред се исламофобијата се тешка заразна болест , си нашол погрешно место каде да ги лечиш , но има лек и за нив , првите три ќе ги излечиш одкако ќе ја совладаш последната , а за да ја совладаш исламофобијата треба да земеш да прочиташ нешто за ислам , а не да коментираш со предрасуди .
А за твоето незнаење и предрасуди не сум ти јас рамо за плачење па мене да ми дробиш слама , туку предрасудите на страна и фаќај книги во раце , ако веќе коментираш нешто барем да имаш и со што да докажиш , а за да коментираш за друга религија првин треба да ја познаваш својата па после другата за да направиш споредба , а ти пријателче не познаваш ниту една , но не си ни ти крив , воден си од гореспоменатите заразни болести , па гледај што побрзо барај чаре .