Верноста, некогаш - би издржале ли сега

Член од
5 јуни 2013
Мислења
86
Поени од реакции
500
Другарче едно беше во странство на не толку долго време па девојка му ја остави во ск да го чека.
Иначе момата беше уба така надарена и си го имаше муабетот со машкиот пол онака добро. Кога се врати дечкото повторно во Ск уште првиот ден ја прашал:
-Mаче ај реално сеа без да ми се праиш на три ипол.. со колку души се испочука дур ја рмбав ко коњ ?
Сепак зависи и од личноста...како и сега така и на времето, само можда сеа сме малце по ''модерни''.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Мене не ми е јасно зошто скоро секогаш кога се зборува за верност се спомнуваат само девојките.
Демек само тие имаат обврска да бидат верни?
Еве Анчо спомнува чекање година-две, па ме интересира колку од маживе што кукаат дека веќе нема верност би чекале толкав период?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Мене не ми е јасно зошто скоро секогаш кога се зборува за верност се спомнуваат само девојките.
Еве Анчо спомнува чекање година-две, па ме интересира колку од маживе што кукаат дека веќе нема верност би чекале толкав период?
Ќути, ребро мое...

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
И јас би чекала. Сега дури и полесно е со интернетов со скајпови и камери за разлика од порано со писма.
Тој што има проблем со вербата и довербата во другиот ќе ја има и на блиску.

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Ја денес во ова време слабо стојам со довербата , ја ќе верувам ама ипак би проверил за секој случај .

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Другарче едно беше во странство на не толку долго време па девојка му ја остави во ск да го чека.
Иначе момата беше уба така надарена и си го имаше муабетот со машкиот пол онака добро. Кога се врати дечкото повторно во Ск уште првиот ден ја прашал:
-Mаче ај реално сеа без да ми се праиш на три ипол.. со колку души се испочука дур ја рмбав ко коњ ?
Сепак зависи и од личноста...како и сега така и на времето, само можда сеа сме малце по ''модерни''.
Me интересира кој е одговорот? :D

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Заклучок од темава, сите жени на форумов се верни дур до гроба.
Ами ко така ние од машкиов пол со кои жени се лупаме?! Од Јупитер да не ги носиме?

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
Ами ко така ние од машкиов пол со кои жени се лупаме?! Од Јупитер да не ги носиме?
Гарант со некои од друг форум ама лажат дека се од овој... :свиркам:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Не се сите женски исти, зависи на кои(какви) налетувате:)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208

Ја уште ја чекам мојава. Нејќе ни да се упознаеме.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
249
Поени од реакции
166
шо знам,дечково ја ипрајќа девојкава а таа си зема такси и оди се лупа, па замисли да не е тука да го чека од некаде ....:drk:

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
И мене ме интересира колку биле.:D

Kajgana Shop

На врв Bottom