Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Остајте вие тоа озборувањата,туку кажете ми каде да најдам некој напуштен објект во Велес со онака мрачна атмосфера и највачно ми е да има прозори...ајде велешани помагајте

Aјде и јас да ви честитам. Велешани, Среќна Нова и сите желби да ви се исполнат. :cug:

Остајте вие тоа озборувањата,туку кажете ми каде да најдам некој напуштен објект во Велес со онака мрачна атмосфера и највачно ми е да има прозори...ајде велешани помагајте
хотел-ресторант "InternationaL"....влези,и одбери си соба со поглед кон кај сакаш.....

kolkav?
i za sto ti treba
ako mozam ke te upatam

kolkav?
i za sto ti treba
ako mozam ke te upatam

За на факултет треба да снимам едно минутно филмче за еден објект што го направивме,епа сеа мене ми треба реална слика што ќе се гледа низ прозорците,ако ме разбираш.Па мене ми треба некоја помрачна атмосфера,затоа и барам некој напуштен објект или нешто слично што ќе има прозорци и до каде ќе имам пристап

За на факултет треба да снимам едно минутно филмче за еден објект што го направивме,епа сеа мене ми треба реална слика што ќе се гледа низ прозорците,ако ме разбираш.Па мене ми треба некоја помрачна атмосфера,затоа и барам некој напуштен објект или нешто слично што ќе има прозорци и до каде ќе имам пристап

Оди во онаа напуштената куќа зад Заразно, таа демек опседната шо била со духови, зомбија... Преку ден и не е толку страшна. :)

нема грешка,духови имало...ја како шо знам,сопственикот на таа куќа ја киднал у Њемачка,па маалските деца ја испокршиле куќата....таму кога имаше кош,се лупаше кошарка и до 5 сабајле,па никој не се пожалил на духови...Чудни муабети абе!
-за таа куќа и јас кажувам,над германски гробишта шо е....

od veles li si

Онаа карабината што не е доградена или за друга станува збор??
една е таква над болница(над гробиштата,над ширинката за хеликоптерот).има и друга куќа,во дворови одма до Економска,живееа ѓуптини у таа куќа,сеа е празна,ама дали ќе можеш да влезеш незнам...

Знаете ли некој да продава стан во Велесов

imas vo dvorovi banjata
kaj hivskata zgrada
imas do skolotu uste edna takva mornicava
eee ima mnogu kuki napusteni nasekade

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom