Велес

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Остајте вие тоа озборувањата,туку кажете ми каде да најдам некој напуштен објект во Велес со онака мрачна атмосфера и највачно ми е да има прозори...ајде велешани помагајте
Може веќе и си завршил работа, ама ај, не е битно :) Имаш доста напуштени куќи по Велесов, само прошетај по Којник и Дворови, ако имаш време.

А стриктно објект, на раскрсницата кога го минеш стар мост одма лево, пред угорнината за накај црквата Богородица. Мислам дека има магацин, дисконт или така нешто на долниот спрат, вториот е потполно запуштен, мрачен, напуштен, со прозори (искршени) и добриот дел е што има тони прашина и пајажина, најпрекрасното запуштено место у Велес :) Само не знам колку ќе имаш пристап....

C

cige

Гостин
Може веќе и си завршил работа, ама ај, не е битно :) Имаш доста напуштени куќи по Велесов, само прошетај по Којник и Дворови, ако имаш време.

А стриктно објект, на раскрсницата кога го минеш стар мост одма лево, пред угорнината за накај црквата Богородица. Мислам дека има магацин, дисконт или така нешто на долниот спрат, вториот е потполно запуштен, мрачен, напуштен, со прозори (искршени) и добриот дел е што има тони прашина и пајажина, најпрекрасното запуштено место у Велес :) Само не знам колку ќе имаш пристап....
Едноставно кажано "Малина"

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Shut the fuck up be!!!
Ги фатиле и тоа е тоа.
Сеа шо има да им го праите муабетот?
Да се ситите?
Некој отишол некаде,продавал кока и го фатиле.
End of the fuckin story.
Се останато,ќе биде само измислици и шпекулации произведени од прекрасните луге на нашиот град,кои обожаваат да живеат од озборување.
така е,кој ги е*е,сакаа јаки коли,пари да вртат?-ете им сеа и пари и коли и се:tapp:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
така е,кој ги е*е,сакаа јаки коли,пари да вртат?-ете им сеа и пари и коли и се:tapp:
Така е, кој ги ебе.
Сакаа да успеат да си ги издржат фамилиите? Сакаа да можат да им помогнат на родителите?
Е, ете им.

*муабетот не ги вклучува сите.

C

cige

Гостин
Така е, кој ги ебе.
Сакаа да успеат да си ги издржат фамилиите? Сакаа да можат да им помогнат на родителите?
Е, ете им.

*муабетот не ги вклучува сите.
Какви фамилии какви родители,
парите одеа за бензин, курви и кафани

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Какви фамилии какви родители,
парите одеа за бензин, курви и кафани
Says who,ragboy?
Од тие што паднаа,еден отиде за да си го спаси бизнисот затоа што банката пропадна и мораше еднократно да го врати кредитот,кој му беше зацртан на четири години.Друг затоа што детето му беше болно,а он возеше такси,па не верувам дека од здраствен фонд ќе фрлат пара за да се лекува...или па преку титкање у централа на Космофон или појавување јавно на Сител телевизија нешто ќе постигнеше...
Ако ги фатиле,ги фатиле.Свесно влегува човек во секаков ризик.Ама не секогаш кога ќе се спомне дрога,пари и курви,мора да ви се појавува Фифти Сент у глава.Или,од нашето поблиско поднебје....шознам....Аца Лукас-наркофолкерот.

Some people do it for a noble reason,believe it or not.

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Луѓе бре, велешани мили ем драги! зошто толкава фрка? Зошто на форуми да се анализираат, критикуваат и озборуваат мизерувањата на дотичните?
We are all fucked up!
Ризик е да прднеш кога имаш пролив да, ама има таму надвор и поголеми ризици! Ризик е и да живееш побогу! Се покакале и си стапнале во гомната! Ќе се удават ли во нив не знам! И јас какам и вие исто! Некогаш само смрди некогаш и ќе ги осетиш, гомна се ениуеј!
Си ги сјебале животите, соу уат? Така избрале!
Причини и претпоставки можат да се изнајдат безброј! Болни деца, сиромаштија...Појма неам кои се луѓето а и да ги знам што? Може на фраерот со колите и курвите кој го спомнувате му било предизвик да излезе од Велес, да го искуси лажно светкавиот, лукзузен, пластичен свет надвор! Пробал, искусил е сега пати!
Знел ли? Who cares? Is that alright? Не, ама who cares again?
Влажни марамици и топла вода помагаат, ама не секогаш!
Сами си го креираме животот, сами какаме сами се бришеме(или не?) епа и сами ќе се загушиме во смрдеата или удавиме во фекалите!
|Живот јебига, the choice ours! The shit as well!

*се извинувам за интелектуалните изрази употребени во постот! Така ми дојде мајку му!:pipi:

С

Сатори

Гостин
Значи колку ретко ја отварам темава како Велешанка, секој нареден пат повеќе ми се повраќа од тоа што го читам.
Едниве осудуваат нарко дилери, другиве ги правдаат.
Абе ајде!!!

Издржувале фамилии, па отишле со дилање да растураат туѓи, понекогаш ми се гади искрено од самото постоење на некои луѓе, а во случајов, од глупавоста што владее на темава!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Велес, да не беше форумов и луѓето на него немаше сега да се осеЌам вака.
Јебем ти пољубац смрти потекло има од градот.

Ако у тетово владее рокот и али ахмети тогаш у велес владее поезијата и девојките кој што не ме оставаат да спијам...амин!

R

Razorblade Kiss

Гостин
@ Сатори0-Аман злато мое поврати веќе еднаш нека отиде во канализација твојата шифтирана повраќаница...кажа во повеќе наврати дека сите сме/сте прости,ок.
Луи Витон етикетче.

Знаете што само.Овие муабети не се за на форум,и тоа масовен како овој. Гледајте си вашето чергиче ни вие не сте подобри и посјајни штом се занимавате со туѓи животи и тоа кој како фатил што фатил и што вдишувал и вбризгувал и продавал.Шшшшт бре!

Од тие што паднаа,еден отиде за да си го спаси бизнисот затоа што банката пропадна и мораше еднократно да го врати кредитот,кој му беше зацртан на четири години.Друг затоа што детето му беше болно,а он возеше такси,па не верувам дека од здраствен фонд ќе фрлат пара за да се лекува...
Кхм,после немало кај нас последици од глобалната економска криза.::pos:Проклетството на банките и каматите(и кредитните картички за понапредните и упатените луѓенца кои не работат се во кеш),како што рече една економистка во САД.Конкретно за првата реченица :)
Се решил да се поврати со тој бизнис затоа што парата од тој бизнис е лесна,лесно доаѓа,лесно си оди но носи се со себе братче.Плус,шпекулации земјаци во Гестапо земја,охо,тоа веќе на прв поглед изгледа познато.И со свеста во торба а желбата за опстанок се решаваат на потег од таков калибар.
Што мислите само овие се?Има уште многу луѓе кои се занимаваат со ситен криминал таму,само,тие ќе полежат месец два во затвор и никому ништо.

Не гатаме и немаме дипломирани судии овде па да кажеме кој невино а кој искусно му пристапил на бизнисот. Но за оние кои народно кажано испокрадоа се што се можеше,носеа по три девојки во стан и мали дечиња ги праќаа да купуваат кондоми додека бизнисот под пригушено светло цуутеше..не ми е криво.
Двајца најдобри другари цркнаа баш од bmw man.Епа кармата си доаѓа,на ваков или онаков начин.
Разбирам дека некои пристапуваат од мака...иако не го разбирам и тоа но утопијата не вирее повеќе,бар не ова стаорско време.Но некои многу добро си го знаеле подрумчето на времето.

С

Сатори

Гостин
@ Сатори0-Аман злато мое поврати веќе еднаш нека отиде во канализација твојата шифтирана повраќаница...кажа во повеќе наврати дека сите сме/сте прости,ок.
Луи Витон етикетче.
Црвена, Аман, сконцентрирај се на твоите зборови.

R

Razorblade Kiss

Гостин
You should do that instead :smir:На сите ни се гади,ама не мавтаме со чипкеното марамче.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Значи колку ретко ја отварам темава како Велешанка, секој нареден пат повеќе ми се повраќа од тоа што го читам.
Едниве осудуваат нарко дилери, другиве ги правдаат.
Абе ајде!!!

Издржувале фамилии, па отишле со дилање да растураат туѓи, понекогаш ми се гади искрено од самото постоење на некои луѓе, а во случајов, од глупавоста што владее на темава!
Луи Витон етикетче.

Знаете што само.Овие муабети не се за на форум,и тоа масовен како овој. Гледајте си вашето чергиче ни вие не сте подобри и посјајни штом се занимавате со туѓи животи и тоа кој како фатил што фатил и што вдишувал и вбризгувал и продавал.Шшшшт бре!
Like i already said:
Не е наша работа.
Секој има право да го живее животот на свој начин.
Во исто време,секој има право да го оправдува или критикува тој начин на живот.
Али,воа е веќе баналност.
Не правиме општи дискусии,туку конкретизираме,даваме имиња,оговараме.
Типично велешки.
Ебате глупост!!!
Тие што паднаа во Виена,не треба да се дискутираат на ебен јавен форум!!!
Thats final.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
па добро бе да му ебам мајката,сеа еве и мене ми требаат 20 000 евра,и што треба,да одам на нелегален начин да ги направам?
-во овој "нивни" случај,немаат никакви изговори,како кредити,болно дете,дрн-дрн-јариња.....туку не му се работи на велешкиов народ,па ајде ќе ја печалиме полесната пара....а гледам сите што отидоа до сеа,сите се вратија со ку*от в рака.....НЕ.сите пари покажаа,коли искупија за брзо време,а копињаците ги гледаат како идоли....

Kajgana Shop

На врв Bottom