- Член од
- 10 октомври 2008
- Мислења
- 1.107
- Поени од реакции
- 51
Канцеларијата е горе а дискотеката доле :helou:Па нели тоа е канцеларија на Mr.Jack
Канцеларијата е горе а дискотеката доле :helou:Па нели тоа е канцеларија на Mr.Jack
хотел-ресторант "InternationaL"....влези,и одбери си соба со поглед кон кај сакаш.....Остајте вие тоа озборувањата,туку кажете ми каде да најдам некој напуштен објект во Велес со онака мрачна атмосфера и највачно ми е да има прозори...ајде велешани помагајте
kolkav?Остајте вие тоа озборувањата,туку кажете ми каде да најдам некој напуштен објект во Велес со онака мрачна атмосфера и највачно ми е да има прозори...ајде велешани помагајте
За на факултет треба да снимам едно минутно филмче за еден објект што го направивме,епа сеа мене ми треба реална слика што ќе се гледа низ прозорците,ако ме разбираш.Па мене ми треба некоја помрачна атмосфера,затоа и барам некој напуштен објект или нешто слично што ќе има прозорци и до каде ќе имам пристапkolkav?
i za sto ti treba
ako mozam ke te upatam
Оди во онаа напуштената куќа зад Заразно, таа демек опседната шо била со духови, зомбија... Преку ден и не е толку страшна.За на факултет треба да снимам едно минутно филмче за еден објект што го направивме,епа сеа мене ми треба реална слика што ќе се гледа низ прозорците,ако ме разбираш.Па мене ми треба некоја помрачна атмосфера,затоа и барам некој напуштен објект или нешто слично што ќе има прозорци и до каде ќе имам пристап
od veles li siЗа на факултет треба да снимам едно минутно филмче за еден објект што го направивме,епа сеа мене ми треба реална слика што ќе се гледа низ прозорците,ако ме разбираш.Па мене ми треба некоја помрачна атмосфера,затоа и барам некој напуштен објект или нешто слично што ќе има прозорци и до каде ќе имам пристап
od veles li si
Оди во онаа напуштената куќа зад Заразно, таа демек опседната шо била со духови, зомбија... Преку ден и не е толку страшна.
една е таква над болница(над гробиштата,над ширинката за хеликоптерот).има и друга куќа,во дворови одма до Економска,живееа ѓуптини у таа куќа,сеа е празна,ама дали ќе можеш да влезеш незнам...Онаа карабината што не е доградена или за друга станува збор??
Не е недоградена, само е уништена оти долго време е напуштена.Онаа карабината што не е доградена или за друга станува збор??