Велес

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Остајте вие тоа озборувањата,туку кажете ми каде да најдам некој напуштен објект во Велес со онака мрачна атмосфера и највачно ми е да има прозори...ајде велешани помагајте

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Aјде и јас да ви честитам. Велешани, Среќна Нова и сите желби да ви се исполнат. :cug:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Остајте вие тоа озборувањата,туку кажете ми каде да најдам некој напуштен објект во Велес со онака мрачна атмосфера и највачно ми е да има прозори...ајде велешани помагајте
хотел-ресторант "InternationaL"....влези,и одбери си соба со поглед кон кај сакаш.....

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
kolkav?
i za sto ti treba
ako mozam ke te upatam

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
kolkav?
i za sto ti treba
ako mozam ke te upatam
За на факултет треба да снимам едно минутно филмче за еден објект што го направивме,епа сеа мене ми треба реална слика што ќе се гледа низ прозорците,ако ме разбираш.Па мене ми треба некоја помрачна атмосфера,затоа и барам некој напуштен објект или нешто слично што ќе има прозорци и до каде ќе имам пристап

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
За на факултет треба да снимам едно минутно филмче за еден објект што го направивме,епа сеа мене ми треба реална слика што ќе се гледа низ прозорците,ако ме разбираш.Па мене ми треба некоја помрачна атмосфера,затоа и барам некој напуштен објект или нешто слично што ќе има прозорци и до каде ќе имам пристап
Оди во онаа напуштената куќа зад Заразно, таа демек опседната шо била со духови, зомбија... Преку ден и не е толку страшна. :)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
нема грешка,духови имало...ја како шо знам,сопственикот на таа куќа ја киднал у Њемачка,па маалските деца ја испокршиле куќата....таму кога имаше кош,се лупаше кошарка и до 5 сабајле,па никој не се пожалил на духови...Чудни муабети абе!
-за таа куќа и јас кажувам,над германски гробишта шо е....

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
od veles li si

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Онаа карабината што не е доградена или за друга станува збор??
една е таква над болница(над гробиштата,над ширинката за хеликоптерот).има и друга куќа,во дворови одма до Економска,живееа ѓуптини у таа куќа,сеа е празна,ама дали ќе можеш да влезеш незнам...

Член од
23 декември 2007
Мислења
71
Поени од реакции
16
Знаете ли некој да продава стан во Велесов

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења