- Член од
- 19 февруари 2009
- Мислења
- 1.382
- Поени од реакции
- 1.982
Тоа што не ги изедначуваш кучињата и луѓето..langzaam.
Што е фашистичко,лицемерно и провокаторски??
Тоа што не ги изедначуваш кучињата и луѓето..langzaam.
Што е фашистичко,лицемерно и провокаторски??
Дело на велешките џупци..http://tirekovmirece.com/Novost/Украдена-оградата-од-споменикот-на-53=цата-стрелани
Па што очекувате наследници нивни, и жртвите на вашите родители имаат потомство....која демагогија ширите- Соработници на бугарскиот окупатор, (меѓу нив е и човекот кој на Невена Ѓеорѓиева - Дуња и ја има отсечено главана, набиена на колец ја шетал), да ги правите национални херои.......Можеби требало ТНТ...........
А што очекуваш од политичарТоа што не ги изедначуваш кучињата и луѓето..
Утре ќе има пренос во амфи, денеска не демек касно било па ќе немало народ а и ако победиме рачунај до кога ќе се слави низ градот па галама ќе се прави - ваљда не им дозволуваат толку касно такви настани.Ќе има ли нешто организирано во Амфи за кошаркава или слабо таа работа?
Сериозно оправдуваш масакр???http://tirekovmirece.com/Novost/Украдена-оградата-од-споменикот-на-53=цата-стрелани
Па што очекувате наследници нивни, и жртвите на вашите родители имаат потомство....која демагогија ширите- Соработници на бугарскиот окупатор, (меѓу нив е и човекот кој на Невена Ѓеорѓиева - Дуња и ја има отсечено главана, набиена на колец ја шетал), да ги правите национални херои.......Можеби требало ТНТ...........
Можеби и знам повеќе од колку што ти мислиш............Прочитај ја книгата "Судењето како последен доказ па ако сакаш може да дебатираме до бесконечност.......Можеби Пано од Ветерско е народен херој, кога за едно јагне на дете му го има дупнато стомакот со кама....А, според тебе требало да им се даде орден за заслуги на тие колабратори.....Во едно можеби можеме да најдеме заеднички став, дека сите не биле за да им се суди со исти аршин.. ама повеќето си имаат добиено што си барале........Значи спорет тебе масакрите што тие ги правеле се оправдани, а кога ги снашла истата судбина...сега се народни херои...... Доколку имаш некој факт реплицирај ми, инаку ова е од мене последно на оваа тема....Поздрав!Сериозно оправдуваш масакр???
Се сомневам дека ги знаеш вистинските причини.
Тооо РОКИ БАЛБОА
Тоа што не ги изедначуваш кучињата и луѓето..
А мене еден пријател ме убедуваше дека на човеков и да му се соблече некоја жена, пак ништо немало да направи, демек ептен побожен бил. Среќа што не пробавОџата од велешката Џамија побегна во Германија !?
Така не сакаа да ги потврдат или негираат информациите кои нивните верници ги зборуваат. Дека Несим побегнал за Германија со љубовницата, а неговата сопруга, која е од Косово, со трите деца заминала кај свекорот и свекрвата во село Кочилари и дека таа ја симнала бурката по која беше препознатлива во тој дел на Велес.
На тирековмирече цел/а вест прочитајте ја
Почнало судењето на Ангеле како го викаа на прекар???Да не го најдоа каде е фрлен??Уште не се знае?